Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Xρυσή Αυγή - Ανεξάρτητοι Έλληνες «Να καταργηθεί ο νόμος Ραγκούση»

Με το «καλημέρα» της Δευτέρας, η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου στη βουλή για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την απόκτηση εύκολης ιθαγένειας στους μετανάστες.

Σχετική ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει: « Η Χρυσή Αυγή, όπως είχε προαναγγείλει, κατέθεσε σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου και ώρα 9 π.μ. πρόταση νόμου για την κατάργηση του νόμου 3838/2010, του περίφημου λαθρονομοσχεδίου Ραγκούση. Αναμένουμε την έλευση της συγκεκριμένης πρότασης νόμου, προς ψήφιση, από την Ολομέλεια της Βουλής, όπου και θα φανεί ξεκάθαρα ποιες πολιτικές δυνάμεις είναι αυτές, που έχουν εσκεμμένα μετατρέψει τη χώρα σε σκουπιδότοπο της γης».

Επίσης, εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο αρμόδιος για τον Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης του υπουργείου Εσωτερικών, βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιάννης Κουράκος, αμέσως μετά τη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς τη κυβέρνηση, κατέθεσε πρόταση νόμου με την οποία προβλέπεται η κατάργηση του νόμου Ραγκούση.

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί προεκλογική δέσμευση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του προέδρου του Κινήματος Πάνου Καμμένου. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ό,τι λέμε το εννοούμε και το αποδεικνύουμε», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου