Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Ο τοξοβόλος, η τριαντάρα και η ΛαμίαΤου Μαρίνου Αλειφέρη από το enikos.gr


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό μιας 30χρονης και του "τοξοβόλου του Συντάγματος", την ώρα που ακόμη το σπίτι του 29χρονου Τάσου Θεοφίλου στη Λαμία γίνεται φύλο και φτερό.

Η γυναίκα μυστήριο
Η 30χρονη που αναζητούν οι αρχές, υπάρχει σε βίντεο και φωτογραφίες στα γραφεία της αντιτρομοκρατικής από την επιχείρηση του 2010 στην πόλη του Αγρινίου.
Τότε η αναζητούμενη είχε το ρόλο της "αντί-παρακολούθησης", ενώ τόσο DNA όσο και αποτυπώματα είχαν βρεθεί στη γιάφκα της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Τα ίχνη της γυναίκας έχουν χαθεί ωστόσο οι αρχές πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να την εντοπίσουν.

Ο τοξοβόλος του Συντάγματος
Στα επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί μπροστά από το κοινοβούλιο στο Σύνταγμα στις 23 Φεβρουαρίου του 2011 είχε συλληφθή ένας 23χρονος φοιτητής κάτοικος Χολαργού γιατί με ένα τόξο σημάδευε τους αστυνομικούς.
Τότε είχε οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ όπου είχε υποστηρίξει ότι δεν ήθελε να τρομάξει κανένα αλλά ήταν μια συμβολική κίνηση. Είχε περάσει από εισαγγελέα αλλά αφέθηκε ελεύθερος.


Όμως λίγες μέρες μετά ταυτοποιήθηκε αποτύπωμα του σε γιάφκα της οργάνωσης σε περιοχή της Αθήνας. Τότε οι αρχές τον αναζήτησαν αλλά τα ίχνη του είχαν χαθεί.
Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στην αιματηρή ληστεία αλλά και στη συμπλοκή αστυνομικών με μελή της οργάνωσης στην Πεύκη.Το σπίτι στη Λαμία
Από την ερεύνα που διενεργείται  από την  αντιτρομοκρατική στο διαμέρισμα της οδού Τυμφρηστού 21 στη Λάμια, κρησφύγετου του Τάσου Θεοφίλου, εντοπίστηκε ένας φορητός υπολογιστής και τα αρχεία του θα περάσουν από «κόσκινο».

Ένα κινητό τηλέφωνο που και αυτό αναμένεται να δώσει αρκετά νέα στοιχεία στις αρχές για την επικοινωνία του 29χρονου τον τελευταίο καιρό.

Επίσης βρέθηκε ένα αλεξίσφαιρο, ένας εκτυπωτής, ένα μηχάνημα πλαστικοποίησης, δυο κουτιά με διαφάνειες πλαστικοποίησης και το ποδήλατο που βιντεοσκοπούσε ο 29χρονος την εθνική τράπεζα της Λάμιας.

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και συλλέγονται αποτυπώματα και DNA που θα βοηθήσουν τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής στις έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου