Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ο Μ. Κεφαλογιάννης νέος Γραμματέας

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο οποίος επικράτησε με 301 ψήφους έναντι 186 του Νικήτα Κακλαμάνη. Ο τρίτος υποψήφιος Θεοφάνης Λαμπρόπουλος, έλαβε 13 ψήφους.  Τα στελέχη της ΝΔ ακολούθησαν τη γραμμή που έδιναν ορισμένοι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε ζητήσει ουδετερότητα.

Η θέση του Γραμματέα παρέμεινε στην Περιφέρεια, καθώς μετά τον Αρκά Ανδρέα Λυκουρέντζο, τη σκυτάλη πήρε ο Κρητικός Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Τα πρωτεία κατείχε η Αττική και συγκεκριμένα η Β Αθήνας όπου είχε εκλέξει τον Β. Μεϊμαράκη και ακολούθως τον Λευτέρη Ζαγορίτη. Οι υποψήφιοι πριν αρχίσει η εκλογική διαδικασία είχαν συμφωνήσει να μην υπάρξει δεύτερος γύρος και να ανακηρυχθεί Γραμματέας όποιος λάβει τους περισσότερους σταυρούς.

Η εκλογή έγινε με συνοπτικές διαδικασίες καθώς μετά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, ακολούθησε αυτή του απερχόμενου Ανδρέα Λυκουρέντζου και αμέσως μετά ξεκίνησε η ψηφοφορία χωρίς να μιλήσουν οι τρεις υποψήφιοι. 

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου