Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Διαλυμένη Αστυνομία: Στο έλεος εγκληματιών οι πολίτες

 Διαλυμένη Αστυνομία: Στο έλεος εγκληματιών οι πολίτες
Βρωμιά και δυσωδία, ανεξέλεγκτη δράση εγκληματικών οργανώσεων, ανοχή και συγκάλυψη και προκλητική αδιαφορία κάνουν άχρηστη την Αστυνομία και ανύπαρκτη την ΕΥΠ στην προστασία των πολιτών.
Τίποτα δεν είναι όρθιο πίσω από τη βιτρίνα της «προστασίας του Πολίτη» κ. Δένδια! Σήψη και διαφθορά κινούν τα νήματα σε ένα κράτος υπό διάλυση που παραδίδεται βορά σε κάθε μορφής εγκληματική δράση.
Την ανυπαρξία της αστυνομίας τη βιώνουν όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας. Αν αυτοί που έχουν την ευθύνη γι' αυτό, μόνο βλέπουν από την κουρτίνα, πρέπει να φύγουν αμέσως!

Η προκλητική αδιαφορία των υπευθύνων της ασφάλειας του λαού προκαλεί με καταιγιστικό τρόπο το ερώτημα μήπως όλα όσα απερίγραπτα διαδραματίζονται είναι σε γνώση τους. Δηλαδή βλέπουν, ξέρουν, και δεν κάνουν τίποτα. Μια ζοφερή εικόνα κράτους- μαφιόζου που καλλιεργεί τους νόμους της σιωπής!
Είναι τεράστιες οι ευθύνες του κ. Δένδια που φαίνεται να ξέρει καλά και να μην κάνει απολύτως τίποτα!
Το άθλιο σκηνικό έχει στηθεί κάτω από τη μύτη όλων των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας με σπείρες αδίστακτων εκβιαστών που δρουν ανεξέλεγκτα στοχοποιώντας ανυποψίαστα πρόσωπα που έχουν σοβαρή και δυναμική επιχειρηματική δράση.
Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί δραματικά τα περιστατικά ωμών εκβιασμών που βιώνουν με τρομακτικό τρόπο επώνυμοι επιχειρηματίες με κορυφαία δημιουργική δράση στην οικονομική ζωή της χώρας.
Ο τρόπος που λειτουργούν οι σπείρες των εκβιαστών, η διάρκεια της εγκληματικής δράσης τους, και ο βρώμικος κυνισμός τους, υποδηλώνει σκοτεινή κάλυψη, ύποπτη ανοχή και σιγουριά βαρόνων συνδικάτου εγκλήματος και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις καταγγελίες για τους «τυφλοπόντικες» των υπηρεσιών ασφαλείας που δρούσαν για λογαριασμό ιδιωτικών συμφερόντων.
Όλο αυτό το σκηνικό του τρόμου είναι αδιανόητο να μην έχει γίνει αντιληπτό από την Αστυνομία και την ΕΥΠ που όμως δεν κάνουν απολύτως τίποτα, ακόμη και υπό την πίεση φοβερών καταγγελιών για συγκλονιστικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Κάτω από τις συνθήκες αυτές τα ερωτήματα για την πολιτική ηγεσία- Πρωθυπουργό και Υπουργό Δημόσια Τάξης- και τις ηγεσίες των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας είναι καταιγιστικά και αμείλικτα:
-Προστατεύουν πραγματικά τους πολίτες ή τους αφήνουν απροστάτευτους σε συμμορίες που έχουν τυφλοπόντικες στην αστυνομία;
-Ελέγχουν ναι ή όχι τις μεγάλες υπηρεσίες της χώρας σε μια περίοδο μάλιστα που δοκιμάζεται ο ελληνικός λαός από μια φοβερή κρίση και χρειάζεται προστασία για να καταφέρει να ορθοποδήσει;
-Το ορμητικό ποτάμι της διαφθοράς που κατέστρεψε τη χώρα περνάει και μέσα από τις υπηρεσίες της Αστυνομίας και της ΕΥΠ και οι επικεφαλής κάνουν πως δε βλέπουν;
-Ζουν και βασιλεύουν οι «τυφλοπόντικες» που στο παρελθόν με τη δράση τους έκαναν άχρηστη την Αστυνομία, γυμνή την ΕΥΠ και κατέστρεφαν την σοβαρή υπόσταση των υπηρεσιών ασφαλείας του κράτους;
Κύριε Δένδια ξέρετε πολύ καλά πως η γνώση μιας εγκληματικής δραστηριότητας και η αδιαφορία γι' αυτή σημαίνει συγκάλυψη!
Κύριε Δένδια πρέπει άμεσα να δώσετε σαφείς και πειστικές απαντήσεις για ένα τρομακτικό και άθλιο σκηνικό που έχει στηθεί σε βάρος πολιτών αυτής της χώρας!
Εάν δεν μπορείτε άμεσα και έμπρακτα να απαντήσετε πρέπει να παραιτηθείτε. Άμεσα!
Το newsbomb.gr ανοίγει το φάκελο για τη διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.
Μια μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα σε βάθος παρουσιάζει το newsbomb.gr με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη διαφθορά στην Ελληνική Αστυνομία
Επί 2,5 χρόνια το newsbomb.gr έχει καταγράψει όλα τα στραβά που διαδραματίζονται στη χώρα μας, κάνοντας συνταρακτικές αποκαλύψεις και φέροντας στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες.
Το newsbomb.gr έχει ασχοληθεί με άκρα μυστικότητα το τελευταίο 12μηνο και ανοίγει το φάκελο για τη διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ. με συγκλονιστικά στοιχεία για όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, που πολλοί τα ξέρουν αλλά δεν μιλούν.
Στη μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα, ζητούμε και τη συνδρομή των πολιτών, που θα μπορούν να στέλνουν καταγγελίες για τη διαφθορά στην αστυνομία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@newsbomb.dpg.gr.
Από εμάς θα μάθετε:
1. Ποιοι δημοσιογραφικοί όμιλοι αγοράζουν ειδήσεις από αστυνομικούς,
2. Ποιοι βγάζουν μίζες από τα υλικά της Αστυνομίας,
3. Ποιοι επιχειρηματίες είναι πίσω από συγκεκριμένα υψηλά πρόσωπα στην Αστυνομία,
4. Ποιος ο ρόλος της ΕΥΠ και γιατί σφάζεται με την ΕΛ.ΑΣ.
5. Τα μυστικά κονδύλια: ποιος τα εγκρίνει, ποιοι τα χρησιμοποιούν και 
6. Ποια πρόσωπα μέσα από την Αστυνομία είναι μέλη της παρακρατικής οργάνωσης γνωστής ως «Τράπεζα» και γιατί δεν μιλούν αυτοί που γνωρίζουν την οργάνωση.

ΠΗΓΗ newsbomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου