Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Πάτρα - ΣΟΚ! 33χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην οδό Ακρωτηρίου

Σοκ το πρωί στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα, όταν από διερχόμενους εντοπίστηκε άνδρας κρεμασμένος με καλώδιο από μια ελιά! Υπήρξε άμεση κινητοποίηση, τον κατέβασαν από το δένδρο , ενώ ακόμα ήταν ζωντανός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Έχασε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 33χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος από μια ελιά στην οδό Ακρωτηρίου, κοντά στην Λαχαναγορά, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" όπου είχε διακομιστεί το πρωί.

Πίσω απο την αυτοκτονία του 33χρονου φαίνεται οτι βρίσκεται ένα δράμα σαν κι αυτά που κρύβονται πίσω από πολλές οικογένειες τα τελευταία χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα.
Ο νεαρός άνδρας, πατέρας ενός 5χρονου παιδιού σύμφωνα με πληροφορίες έκανε κάποια μεροκάματα λίγο καιρό πριν προσπαθώντας να συντηρήσει την οικογένειά του.
Τελευταία όμως η οικονομική κατάσταση είχε επιδεινωθεί και δεν μπορούσε να βρει πουθενά δουλειά για να προσφέρει στο σπίτι του τα βασικά. Εκτός όλων των άλλων άνεργη είναι και η σύζυγός του.
Ο 33χρονος εντοπίστηκε το πρωί απο περαστικούς και διακομίστηκε ζωντανός στο νοσοκομείο όπου αργότερα εξέπνευσε.

ΠΗΓΗ thebest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου