Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς Μέσα Μεταφοράς από τη Δευτέρα η Αθήνα

Σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει από την προσεχή Δευτέρα το επιβατικό κοινό, εξαιτίας των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς.

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα μείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το τραμ λόγω νέας 48ωρης απεργίας των εργαζομένων.

Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για επαναλαμβανόμενες απεργίες, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, ημέρα κατάθεσης των μέτρων στη Βουλή.


Επίσης, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός θα ακινητοποιηθούν από τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 48ωρη απεργία. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, προβλέπεται ότι λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια την Δευτέρα 5/11/2012.

Σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρούν από τη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες ταξί.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) την Τρίτη και την Τετάρτη. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την Τρίτη και στάση εργασίας την Τετάρτη από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα

Ακόμη, την Τετάρτη, θα κλείσει ο ελληνικός εναέριος χώρος, από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν τα πλοία την Τρίτη και Τετάρτη, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), αποφάσισε τη συμμετοχή των ναυτεργατών, στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου