Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Και ο καιρός τρελάθηκε...

Παρά το γεγονός ότι μπήκαμε στον Νοέμβριο οι θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο θα θυμίζουν περισσότερο άνοιξη. Η θερμοκρασία στην Αττική και κυρίως στα νότια προάστια θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια προάστια το θερμόμετρο θα πέσει 3 με 4 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και το Νότιο Αιγαίο οι θερμοκρασία αναμένεται να είναι υψηλότερες με τους ανέμους να μην ξεπερνούν τα 4 μποφόρ.


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει του 26 βαθμούς Κελσίου.

Ίδια εικόνα και στην Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς Κελσίου.



Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη, οπότε και θα αρχίσει να χαλάει ο καιρός από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο έντονα και να επεκταθούν την επόμενη ημέρα σε σχεδόν ολόκληρη την χώρα. Ωστόσο οι μεταβολές της θερμοκρασίας θα είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προβλέψεις των μετεωρολόγων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα μοιάζει σε τίποτα με αυτό που διανύουμε καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και ισχυρούς βοριάδες


ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου