Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Έρχονται τα ανανεωμένα τέλη κυκλοφορίας

Μέχρι την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου αναμένεται να έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Taxisnet τα ειδοποιητήρια για την καταβολή των νέων τελών κυκλοφορίας, τα οποία φέτος δεν θα αποσταλούν στους ιδιοκτήτες οχημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξοφλούν τα τέλη σε οποιαδήποτε τράπεζα, χωρίς να χρειάζεται να έχουν στα χέρια τους το ειδοποιητήριο - σε περίπτωση που δεν μπορούν να το εκτυπώσουν - αλλά θα μπορούν να προσέρχονται στον γκισέ με τον αριθμό κυκλοφορίας και τον ΑΦΜ ή με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Επίσης, οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα μπορούν να πληρώσουν και μέσω διαδικτύου, με το σύστημα web banking.

Όσοι δεν έχουν πιστοποιηθεί στο Taxisnet θα έχουν τη δυνατότητα να πληκτρολογήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους, καθώς και τον ΑΦΜ τους, στη σχετική ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ και να τυπώσουν το ειδοποιητήριό τους. Το τέλος θα βεβαιωθεί στο όνομα κάθε ιδιοκτήτη Ι.Χ., όπως αυτό εμφανίζεται στο αρχείο οχημάτων του Τaxisnet και εφόσον δεν εξοφληθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου, θα βεβαιωθεί στο διπλάσιο, καθώς φέτος δεν αναμένεται να υπάρξει παράταση στην προθεσμία για την πληρωμή.

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι δεν θα λάβουν κάποιο σήμα, το οποίο θα τοποθετήσουν στο αυτοκίνητό τους, οπότε θα υπάρξει ηλεκτρονική διασύνδεση των περιπολικών της αστυνομίας με το Τaxisnet προκειμένου να είναι εφικτός ο έλεγχος στο δρόμο για το εάν έχει καταβληθεί ή όχι το τέλος.

ΠΗΓΗ real.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου