Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τον σκότωσε και τον τσιμέντωσε!

Τον σκότωσε και τον τσιμέντωσε!
Ο δράστης μαχαίρωσε 4 φορές στην πλάτη το θύμα και στη συνέχεια άνοιξε λάκκο, όπου τον έθαψε και τον κάλυψε με τσιμέντο.

Τη δολοφονία ενός 20χρονου Ρουμάνου ομολόγησε το πρωί ένας 28χρονος Έλληνας, ο οποίος παρουσιάστηκε και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αρτέμιδας.

Ο 28χρονος δράστης αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την περασμένη Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, μέσα στο ξυλουργείο του πατέρα του, σκότωσε τον 20χρονο Ρουμάνο υπάλληλό του.

Ο δράστης σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, μαχαίρωσε 4 φορές στην πλάτη το θύμα και στη συνέχεια άνοιξε έναν λάκκο, όπου τον έθαψε και τον κάλυψε με τσιμέντο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την επίμονη έρευνα του πατέρα του 20χρονου Ρουμάνου, ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του στην Αστυνομία, ενώ πίεζε τον 28χρονο να του πει τι έχει γίνει, γνωρίζοντας ότι οι δύο έκαναν παρέα.

Τελικά χτες, ο πατέρας πήγε στο ξυλουργείο, είδε το φρέσκο τσιμέντο και άρχισε να το σπάει με κομπρεσέρ.

Τότε ο 28χρονος αποφάσισε να παραδοθεί.

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου ομολόγησε το έγκλημά του και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου έκρυψε το πτώμα.

Ο δράστης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ισχυρίζεται ότι το θύμα, το οποίο ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά και χρήστης, ήθελε να τον μυήσει στα ναρκωτικά.

Το βράδυ που διαπράχθηκε το έγκλημα, φιλονίκησαν μέσα στο ξυλουργείο, όπου έμενε ο Ρουμάνος σε ένα πρόχειρο παράπηγμα και τότε ο 28χρονος τον χτύπησε τέσσερις φορές με μαχαίρι στην πλάτη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο 28χρονος έχει ήδη συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 




ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου