Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Στο Τορόντο θα βρίσκεται ο Παπανδρέου την ώρα της ψήφισης των μέτρων!

Άδεια για ακόμα επτά ημέρες έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Βουλή στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Τώρα αποκαλύπτεται για ποιο λόγο ο κ. Παπανδρέου ζήτησε και κατάφερε -με ευκολία- να εξασφαλίσει να λάβει άδεια...

Στο μακρινό και κρύο Τορόντο του Καναδά θα βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου το βράδυ της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου, την ώρα που στην Αθήνα η θερμοκρασία θα χτυπά κόκκινο, καθώς θα βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη ψηφοφορία για το Μνημόνιο 3. Εντός Βουλής η «μάχη» των 300, εκτός Βουλής χιλιάδες Έλληνες θα διαδηλώνουν. Ο πρώην πρωθυπουργός, όμως, θα αναλύει τις εμπειρίες του σε  «κοκτέιλ ντίνερ» στον Καναδά!


Η τιμή κατ' άτομο για όσους θελήσουν να τον ακούσουν είναι από 190 έως 430 δολάρια. Αν, όμως, κάποιος ενδιαφέρεται να κλείσει ένα τραπέζι για οχτώ θα πληρώσει μόλις 2.825 δολάρια. Το «ντίνερ» διοργανώνεται από την ΤΜΑ (Turnarount Managment Association) και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε την σχετική πρόσκληση καθώς και την σελίδα στο διαδίκτυο με τη φόρμα συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

Wednesday, November 7, 2012, 5:30PM Cocktails; 6:30PM Dinner
Fairmont Royal York Hotel, 100 Front Street West, Toronto, ON M5J 1E3

Keynote Speaker:  George Papandreou, former Prime Minister of Greece

Fees:
TMA & ACG Members: $375 (including HST)
Non-Members: $430 (including HST)
Tables of Eight (8): $2,825 (including HST)
NextGen Members: $190 (including HST)

http://tmatoronto.ca/tma-newsmaker-dinner/

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου