Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: Πλημμύρισε και το Δημαρχείο ΑΔΙΑΒΑΤΟΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ - ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Πλημμύρισε το Δημαρχείο της Πάτρας. Μεγαλύτερες ζημιές εντοπίζονται στο γραφείο του Δημάρχου, το οποίο είναι προς εκκένωση, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός είναι πως το νερό έχει περάσει από τον πρώτο όροφο μέσω του πατώματος σε όλα τα γραφεία του ισογείου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το Δημαρχείο πλημμύρισε γιατί λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού που έπεσε, τα εσωτερικά λούκια που υπάρχουν, δεν μπόρεσαν να διοχετεύσουν το νερό, με αποτέλεσμα αυτό να πλημμυρίσει τους εσωτερικούς χώρους του μεγάρου.


Πλημμύρισαν όμως και  δρόμοι απο την δυνατή βροχή που πέφτει ακατάπαυστα εδώ και ώρα στην Πάτρα. Ήδη η Πυροσβεστική δέχθηκε την πρώτη κλήση για ένα πλημμυρισμένο υπόγειο στο κέντρο της πόλης.
Πρόκειται για υπόγειο στη συμβουλή των οδών Ερμού και Κορίνθου, όπου αυτή την ώρα άνδρες της Πυροσβεστικής σπεύδουν για να αντλήσουν τα νερά.
Στην συμβολή των οδών Γεροκωστοπούλου και Ρηγα φεραίου ο δρόμος μετατράπηκε σε λίμνη. Στις οδούς Αγίου Ανδρέου και Όθωνος Αμαλίας ο δρόμος αριστερά και δεξιά των πεζοδρομίων έχει μετατραπεί σε λίμνη, ενώ σημειώθηκε και διακοπή ρεύματος στο κέντρο της πόλης για περίπου 15 λεπτά.

ΠΉΓΗ dete
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου