Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Να εντοπίσει 45 χιλιάδες συνταξιούχους του ΟΑΕΕ μέχρι την Παρασκευή θέλει ο Βρούτσης

Έπειτα από δύο ολόκληρους μήνες, στη διαδικασία της απογραφής των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) έχουν λάβει μέρος μόνο 305 χιλιάδες από τους συνολικά 350 χιλιάδες δικαιούχους του ΟΑΕΕ.

Η «απροθυμία» των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ να απογραφούν έχει προκαλέσει εκνευρισμό στο υπουργείο Εργασίας.
Ενδεικτική του κλίματος είναι η οργισμένη δήλωση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση ο οποίος τόνισε: «Μέχρι σήμερα από τους 350.000 συνταξιούχους, δεν έχουν απογραφεί περίπου οι 45.000!».
 
Κατά τον υπουργό Εργασίας: «δικαιολογίες πλέον δεν χωρούν καθώς δόθηκε επαρκέστατος χρόνος δύο ολόκληρων μηνών για την απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ! Το νοικοκύρεμα που έχουμε ξεκινήσει, προϋποθέτει συνέπεια από όλους μας».
 
Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι «η τελευταία ημέρα προθεσμίας θα είναι η ερχόμενη Παρασκευή 4-1-2013 και δεν θα δοθεί άλλη παράταση», προειδοποιώντας ευθέως 45 χιλιάδες συνταξιούχους ότι αν μέσα στο επόμενο διήμερο δεν σπεύσουν να επιβεβαιώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία κινδυνεύουν να απωλέσουν τη σύνταξή τους.
 
«Σε όσους συνταξιούχους δεν προσέλθουν να απογραφούν είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε αναστολή της καταβολής της σύνταξης για τον Φεβρουάριο», ήταν το τελεσίγραφο του υπουργού Εργασίας.
 
ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου