Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ληστεία με άγριο ξύλο μεταξύ Πακιστανών στον Πύργο

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του χωριού Σαλμώνη, έξω από τον Πύργο μεταξύ Πακιστανών εργατών, με απώτερο σκοπό, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις τη ληστεία.

Τουλάχιστον δέκα άτομα ενεπλάκησαν σε σοβαρότατο επεισόδιο με τους κατοίκους του χωριού να παρακολουθούν αμήχανα τα όσα συνέβησαν.
Όλα ξεκίνησαν όταν έξι Πακιστανοί – σύμφωνα με πληροφορίες - έφτασαν στη Σαλμώνη επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο από τον Πύργο. Σταμάτησαν έξω από την αυλή αποθήκης όπου διαμένουν προσωρινά ομοεθνείς τους εργάτες στην περιοχή.

Τότε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άρχισαν να διαπληκτίζονται και πολύ γρήγορά ήρθαν στα χέρια και χρησιμοποιώντας ξύλα ακόμα και τσεκούρι, η ομάδα των έξι να χτυπά τους τέσσερις που βρήκαν εκεί.
Δύο από αυτούς τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου φάνηκε πως είχαν περισσότερο θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματος. Οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ και άλλοι Πακιστανοί εργάτες που διέμεναν στην ίδια αποθήκη μετά το περιστατικό «εξαφανίστηκαν» φοβούμενοι τις συνέπειες.
Σύμφωνα με πληροφορίες  δύο από τους δράστες μετέβησαν όπως υποστήριξαν στη Σαλμώνη για να ζητήσουν να ενταχθούν στην ομάδα των ομοεθνών τους ως εργάτες. Οι τελευταίοι αρνήθηκαν, οι πρώτοι κάλεσαν φίλους τους που ήρθαν από τον Πύργο και έγινε ότι έγινε. Οι Πακιστανοί δράστες φέρονται να πήραν από τα θύματά τους το ποσό των 2500 ή 3000 ευρώ.
Αργα το απόγευμα του Σαββάτου με μια μίνι επιχείρηση οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν τουλάχιστον τους τέσσερις απο τους δράστες, ενώ διεξάγονταν έρευνα για τον εντοπισμό και των υπολοίπων.
ΠΗΓΗ  Ilialive.gr 
             news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου