Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Ινδία

Ο βιασμός και η αποτρόπαια δολοφονία της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας Jyoti που κατέληξε έπειτα από εβδομάδες νοσηλείας, προκάλεσαν οργή σε ολόκληρη την Ινδία.
Δεκάδες εκατομμύρια Ινδοί, της χώρας που το 2025 προβλέπεται ότι θα είναι η πολυπληθέστερη στη γη ξεπερνώντας ακόμη και τον πληθυσμό της Κίνας, ζητούν να επιβληθεί η θανατική ποινή στα έξι ανθρωπόμορφα τέρατα που βασάνισαν ανελέητα, βίασαν και τελικώς δολοφόνησαν την 23χρονη Jyoti.


Κι όμως, πριν από λίγες μέρες οι έξι στυγεροί δολοφόνοι βρήκαν ισάριθμους μιμητές οι οποίοι βίασαν μια άλλη γυναίκα. Κατά τραγική σύμπτωση χρησιμοποιήθηκε και πάλι λεωφορείο στο οποίο επιβιβάστηκε η άτυχη γυναίκα για να επισκεφθεί τα πεθερικά της...

Σύμφωνα με την ινδική αστυνομία, έξι άντρες συνελήφθησαν σε μια νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού σε λεωφορείο στη βόρεια Ινδία.

«Εξι άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για το βιασμό μιας γυναίκας 29 ετών στις 11 Ιανουαρίου", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με τον οποίο αναζητείται ένας ακόμα ύποπτος.

Η γυναίκα, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο για να επισκεφθεί τα πεθερικά της, στο κρατίδιο Πουντζάμπ. Οι δράστες την οδήγησαν σε ένα σπίτι κοντά στην πόλη Αμριτσάρ, δήλωσε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Τη νεαρή γυναίκα βίασαν ο οδηγός του λεωφορείου και πέντε ακόμα άνδρες. Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν σε δρόμο κοντά στο χωριό στο οποίο διαμένει η οικογένεια του συζύγου της.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου