Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Παυλόπουλος: Ο Στουρνάρας έπαιζε με το Σημίτη την Ελλάδα στην ΟΝΕ

Παυλόπουλος: Ο Στουρνάρας έπαιζε με το Σημίτη την Ελλάδα στην ΟΝΕ
Πυρά του πρώην υπουργού κατά του Γ. Στουρνάρα για τις σχέσεις του με Σημίτη, Γιάννο και τα παιχνίδια με τη Goldman Sachs -  Αφορμή τα αρνητικά σχόλια του υπουργού Οικονομικών για την κυβέρνηση Καραμανλή Αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα άφησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρώην υπουργός κ. Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή τα επικριτικά σχόλια που έκανε ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας κατά της κυβέρνησης Καραμανλή.
Ο κ. Στουρνάρας σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση Καραμανλή για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα η οικονομία, κατηγορώντας ότι δεν ελήφθησαν τα απαραίτητα μέτρα.

Ο υπουργός Οικονομικών φαίνεται πως διακατέχεται από «καμηλισμό» και «στρουθοκαμηλισμό», αφού από τη μία αρνείται να αντιληφθεί την κατάσταση που έχει οδηγήσει την ελληνική οικονομία και κυρίως τον ελληνικό λαό και από την άλλη κρύβεται σαν την στρουθοκάμηλο για να αποφύγει την πραγματικότητα και να μη δει τις προσωπικές ευθύνες που έχει.
Ο κ. Παυλόπουλος κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών για τεχνοκρατική έπαρση η οποία χαρακτηρίζει υπουργούς που δεν έχουν προέλθει από λαϊκή ετυμηγορία, ενώ υποστήριξε πως ο κ. Στουρνάρας έχει ξεχάσει τι ήταν στο παρελθόν.
 «Ο κ. Στουρνάρας θα πρέπει να κοιτάξει τις ευθύνες που έχει ο ίδιος και οι πρωθυπουργοί και υπουργοί που υπηρέτησε. Και την εποχή που ήταν σύμβουλος του κ. Παπαντωνίου και την εποχή που μαζί με τον κ. Σημίτη έπαιζαν την Ελλάδα στην ΟΝΕ, όπως την έβαλαν, με αυτή την ισοτιμία, με αυτά τα στοιχεία και με τις αλχημείες της Goldman Sachs», ανάφερε ο Πρ. Παυλόπουλος εξαπολύοντας επίθεση κατά του κ. Στουρνάρα.
 «Θα έλεγα στον κ. Στουρνάρα λιγότερη αλαζονεία, περισσότερη μνήμη και περισσότερο σεβασμό», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος, υπενθυμίζοντας που βρίσκονται σήμερα αυτοί που στο παρελθόν επέδειξαν αλαζονεία στο υπουργείο Οικονομικών, υπονοώντας τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
Μπορεί ο κ. Στουρνάρας να ξεχνά τα λάθη που έχει κάνει εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά η ιστορία δεν ξεχνά και είναι βέβαιο πως για τη σημερινή κατάσταση της χώρας έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και η ιστορία θα τον κρίνει πολύ αυστηρά.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου