Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

«Κάψανε» τα στοιχεία του εγκλήματος με τη λίστα

«Κάψανε» τα στοιχεία του εγκλήματος με τη λίστα
Του Κώστα Χαρδαβέλλα από το  newsbomb

Σηκώνουν τα χέρια ψηλά οι κορυφαίοι ηλεκτρονικοί ντεντέκτιβ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά τις πρώτες έρευνες που έκαναν για να βρεθεί επιτέλους ποιος, πότε και πώς έσβησε τα τρία ονόματα των συγγενών του Παπακωνσταντίνου από τη «λίστα Λαγκάρντ».
Δεν έχουν στα χέρια τους ούτε το αυθεντικό πρώτο cd που έφτασε στον Παπακωνσταντίνου από τον Έλληνα πρέσβη στο Παρίσι τον Οκτώβριο του 2010. «Χάθηκε κάπου στο υπουργείο από τον υπάλληλο που το έδωσα να το φυλάξει» δήλωσε πολύ απλά και ανερυθρίαστα ο πρώην τσάρος της ελληνικής Οικονομίας, Γ. Παπακωνσταντίνου.

Επίσης, διαπιστώνεται τώρα ότι έχουν εξαφανιστεί και όλοι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές μέσα από το τότε υπουργικό γραφείο όπου έγινε η πρώτη ανάγνωση, μετά τη μεταγραφή, μετά τη πιθανή παρέμβαση για την εξαφάνιση των ονομάτων των συγγενών του υπουργού και εν συνεχεία η πρώτη αποθήκευση της αυθεντικής «λίστας Λαγκάρντ» πριν αυτή δηλαδή γίνει στικάκι που παραδόθηκε σε Καπελέρη, Διώτη και Βενιζέλο.
Κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν και το cd που είχε έρθει από το Παρίσι αλλά και τους υπολογιστές στους οποίους «έγινε η δουλειά» της απάλειψης των ονομάτων των συγγενών του Παπακωνσταντίνου.
Για να έχει όμως αποτέλεσμα η έρευνα των ειδικών στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους αυτό το χαμένο υλικό, γιατί το στικάκι που υπάρχει δεν αποκαλύπτει τίποτα για την παρανομία που έγινε.
Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν να μαθευτεί ποτέ η αλήθεια για το έγκλημα αυτό που έγινε με τη «λίστα Λαγκάρντ» και αυτοί οι κάποιοι μπορούσαν μέσα στο υπουργείο Οικονομικών της τότε εποχής να κάψουν και να εξαλείψουν τα στοιχεία του εγκλήματος.
Το ερώτημα είναι γιατί ο κ. Παπακωνσταντίνου επιμένει σήμερα να γίνει ηλεκτρονικός έλεγχος σε ότι έχει απομείνει από τη λίστα (δηλαδή στο στικάκι και όχι στο αυθεντικό πρώτο cd που έχει όμως χαθεί) αφού γνωρίζει ήδη και ο ίδιος ότι μόνο το πρώτο cd και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του υπουργείου του όπου έγινε η «δουλειά» μπορούν να αποκαλύψουν την αλήθεια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου