Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Μ.Κεφαλογιάννης: Δεν παραιτούμαι, στείλτε με στον Παγουρόπουλο...

«Δεν παραιτούμαι, οι εκλεγμένοι δεν παραιτούνται… αν θέλετε στείλετε με στον Παγουρόπουλο», ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης σε δημοσιογράφους αναφορικά με τις πληροφορίες που θέλουν να επικρατεί έντονη δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου για την ενέργειά του να βγει εκτός γραμμής και να τείνει χείρα βοηθείας στον κ. Ηλία Κασιδιάρη κατά την ψηφοφορία για την άρση της βουλευτικής του ασυλίας για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της κυρίας Λιάνας Κανέλλη.


Ο Δημήτρης Παγουρόπουλος, τον οποίο... επικαλέστηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ήταν υπεύθυνος πειθαρχικού του ΠΑΣΟΚ στο τέλος της δεκαετίας του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80 και άφησε εποχή σαν... δήμιος των κομματικών στελεχών που έβγαιναν εκτός γραμμής. Ο Δημήτρης Παγουρόπουλος είχε αφήσει εποχή με τις αποφάσεις του για «καρατομήσεις» στελεχών που δεν ακολουθούσαν την επίσημη γραμμή.

Παραπέμποντας στον Παγουρόπουλο, ο γραμματέας της ΝΔ εμμέσως προκαλεί όσους τον αμφισβητούν να τον παραπέμψουν για διαγραφή. Κι αυτό μία μερά μετά την κριτική που δέχθηκε ο κ. Κεφαλογιάννης επειδή ψήφισε «όχι» στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη.

Πάντως, ο κ. Κεφαλογιάννης εξακολουθεί να εμφανίζεται αμετανόητος για την ενέργειά του και επιχειρεί με αστεία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Ενδεικτικός είναι ο διάλογος που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή:

Ερώτηση: Υπάρχει δυσφορία στο Μαξίμου για εσάς

Μ. Κεφαλογιάννης: Πες μου ένα όνομα τώρα να το στείλουμε στον Παγουρόπουλο…

Ερώτηση: Αν γυρνούσατε πίσω τι θα ψηφίζατε;

Μ. Κεφαλογιάννης: Τι; Αν ξαναγίνει ψηφοφορία; Θα ψήφιζα να παραπεμφθεί βέβαια. Αφού του δώσαμε την ευκαιρία να ζητήσει συγνώμη και δεν ζήτησε, βεβαίως θα καταψηφίζαμε, μα το έκανα και δήλωση, αυτονόητο δεν είναι αυτό; Άμα ξαναγίνει ψηφοφορία, του δώσαμε μια ευκαιρία, δεν την πήρε τη μια, δεν την πήρε την άλλη…

Ερώτηση: Οκτώ μήνες κρατάει αυτό;

Μ. Κεφαλογιάννης: Δίνουμε ευκαιρίες στον κάθε Κασιδιάρη…

Ερώτηση: Υπάρχει μια δυσφορία στο Μαξίμου

Μ. Κεφαλογιάννης: Δεν την βλέπω… Δεν παραιτούμαι, οι εκλεγμένοι δεν παραιτούνται, εντάξει;

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου