Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα-Σε κουφάλα δέντρου εντοπίστηκε ο 23χρονος Αλβανός

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της αρπαγής της 13χρονης Χριστίνας από τον 23χρονο Αλβανό, Μάριον Αγιάζι, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέση εδώ και δύο χρόνια. 
Ήταν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης όταν αστυνομικοί εντόπισαν την Χριστίνα Κρασσά μέσα σε δάσος στην περιοχή Λουτρά, στο Παγγαίο όρος. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου από εξετάσεις διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία της. 
Περίπου μισή ημέρα αργότερα,το μεσημέρι της Παρασκευής οι Αρχές εντοπίζουν και συλλαμβάνουν στην ίδια περιοχή τον 23χρονο Αλβανό. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι αστυνομικοί τον βρήκαν κρυμμένο μέσα σε ένα δέντρο.
Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη της Χριστίνας
Ρόλο-κλειδί για τον εντοπισμό της 13χρονης και τη σύλληψη του 23χρονου Αλβανού έπαιξε ο πρώην εργοδότης του Μάριον, ο οποίος στο παρελθόν ήταν βοσκός της περιοχής.
Η κίνηση ματ που οδήγησε τις Αρχές στον εντοπισμό της 13χρονης ήταν η επίσκεψη του 23χρονου δράστη στον πρώην εργοδότη του. Ο Αλβανός μετέβη στο Παγγαίο Όρος και ζήτησε από τον άνδρα ένα πιάτο φαγητό. Ωστόσο, οι Αρχές είχαν ενημερώσει τον πρώην εργοδότη με τον οποίο είχαν συνεννοηθεί ότι στην περίπτωση που παρουσιαστεί ο Αλβανός σε εκείνον, να του πρότεινε να φέρει την μικρή για να την φιλοξενήσει, προκειμένου να μην κοιμηθεί στο δάσος. Ο 23χρονος συμφώνησε και μαζί με τον γιο του εργοδότη κατευθύνθηκαν στο μέρος όπου βρισκόταν η 13χρονη Χριστίνα. Εν τω μεταξύ η Αστυνομία είχε ήδη ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή και έσπευσε στην περιοχή, αναζητώντας το κορίτσι και τον Αλβανό. Ο 23χρονος εξαφανίστηκε μέσα στο δάσος, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την ανήλικη.
Πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο 23χρονος βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας, ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.
«Ήθελα και πήγα. Αφήστε τον ήσυχο»
Σοκ προκαλεί η υπερασπιστική στάση της 13χρονης απέναντι στον 23χρονο, με τον οποίο ήταν ερωτευμένη.
Η ίδια υποστηρίζει στους αστυνομικούς ότι πήγε στην Καβάλα με τη θέλησή της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες παρακάλεσε τις Αρχές να τον αφήσουν ήσυχο.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση
Εντοπίστηκε χθες το βράδυ, σε δασική περιοχή της Καβάλας, η 13χρονη ημεδαπή, που είχε αποχωρήσει από το σπίτι της το βράδυ της 26-5-2013
Σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη ο 23χρονος αλλοδαπός, που ενέχεται στην αρπαγή της
Στο πλαίσιο εκτεταμένων αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκε χθες (30-5-2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας, η 13χρονη ημεδαπή, η οποία είχε αποχωρήσει την 26-5 το βράδυ, από την οικία, όπου διέμενε με τη γιαγιά της, σε περιοχή της Αττικής. (Σχετικό από 3 0 -5-2013 Δελτίο Τύπου της Γ.Α.Δ. Αττικής)
Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για προληπτικούς λόγους.
Από τη συνέχιση των ερευνών, εντοπίσθηκε και συνελήφθη σήμερα (31-5-2013) το μεσημέρι, στην ίδια δασική περιοχή, ο 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για την αρπαγή της 13χρονης.
Ο δράστης θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου