Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Έπιασαν τον Αλβανό δολοφόνο της 25χρονης στα Ίσθμια

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας από τους πιο επικίνδυνους δραπέτες των Τρικάλων, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Πρόκειται για τον Ερμάλ ή Λίτορ Λίτα ή Ντρεμπάτα. Ο Λίτα, ένας από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, είναι ένα από τα μέλη της συμμορίας που σε συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις στα Ισθμια της Κορινθίας πυροβόλησαν και σκότωσαν την άτυχη 25χρονη Κατερίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την ώρα που ο Λίτα και ο συνεργός του βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι δράστες πέταξαν εναντίον των αστυνομικών δύο χειριβομβίδες, οι οποίες δεν εξερράγησαν.


Ο δεύτερος που προσήχθη μετά τη ληστεία στο σούπερ μάρκετ, δεν προέκυψε να έχει σχέση και αφέθηκε ελεύθερος. Ο δραπέτης έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια Αττικής όπου ανακρίνεται.



Το περίεργο περιστατικό συνέβη περίπου στις 16:10. Αντρες της ομάδας ΔΙΑΣ κινητοποιήθηκαν όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός σε σούπερ μάρκετ στην οδό Καρπενησίου στο Περιστέρι. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου εντόπισαν έναν ύποπτο στην συμβολή των οδών Μυστρά και Λαχανά. Παρά τις προειδοποιήσεις των αντρών της ομάδας ΔΙΑΣ, ο ύποπτος δεν σταμάτησε για έλεγχο αλλά πέταξε εναντίον των αστυνομικών άγνωστο αριθμό χειροβομβίδων οι οποίες όμως δεν εξερράγησαν. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ύποπτο ο οποίος δεν δίστασε να πετάξει χειροβομβίδες για να διαφύγει παρά το γεγονός ότι βρισκόταν μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου