Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΜΠΡΑΒΟ "ΠΑΤΡΙΔΑ", ΖΑΚ! Δώρο σπίτι και τροφή σε άστεγη 85χρονη

Oι Έλληνες έχουν πολλά ελαττώματα αλλά έχουν κι ένα φιλότιμο που δεν το έχει κανένας άλλος λαός, ακόμα και αν έχουν μπολιαστεί από ξένη κουλτούρα.
Και αυτό το απέδειξε για άλλη μια φορά ο ηθοποιός Ζακ Γαλιφιανάκης, πρωταγωνιστής στην περίφημη κινηματογραφική σειρά των "Hangover": Έχοντας γνωρίσει πριν από 18 χρόνια όταν ήταν άσημος μία ηλικιωμένη γυναίκα σε πλυντήριο ρούχων, πολύ κοντά στο σπίτι του, στη Σάντα Μόνικα την ξανασυνάντησε ξανά το 2011, όταν ο 43χρονος έμαθε ότι η 85χρονη Μίμι εγκατέλειψε το σύζυγό της, επειδή την απατούσε και ξαφνικά βρέθηκε στα 85 της να είναι άστεγη.
Η άτυχη γυναίκα πάλευε να βρει χρήματα για ένα πιάτο φαγητό και δεν είχε πού να στραφεί, αφού δεν είχε αποκτήσει παιδιά και όλοι οι συγγενείς της ήταν νεκροί.

Εκεί μίλησε η "ψυχή" του Έλληνα:Ο διάσημος κωμικός έσπευσε να τη βοηθήσει και, χωρίς να το μάθει κανείς, της αγόρασε μία γκαρσονιέρα στο Λος Άντζελες.
Κι επειδή ο ίδιος δεν μπορούσε να της διακοσμήσει το διαμέρισμα, ζήτησε από την καλή του φίλη Ρενέ Ζελβέγκερ να φροντίσει για τη διακόσμηση του χώρου, αλλά και για το ψυγείο της 87χρονης, ώστε να είναι πάντα γεμάτο με τρόφιμα.
Μάλιστα, ο Ζακ Γαλιφιανάκης αντί να πάρει μαζί του αμιά σταρλετίτσα, πήρε μαζί του την 85χρονη τόσο στην πρεμιέρα του «Hangover II» όσο και στην πρεμιέρα του «The Campaign».
Μπράβο "πατρίδα"!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου