Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Ποιος φοβάται τον Φ.Φράγκο και γιατί τον θέλουν ακόμα και ... εκτός Ελλάδος;

Ποιος φοβάται τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και επίτιμο Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο και βιάζεται να τον ξαποστείλει στο εξωτερικό ή να τον βάλει "δια της πλαγίας" μέσα στην κυβέρνηση για να τον εξουδετερώσει;
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σύστημα φοβάται τον Φ.Φράγκο, ο οποίος αφού αποστρατεύθηκε ως "επίδοξος πραξικοπηματίας" μαζί με άλλους τρεις Αρχηγούς Επιτελείων στο πολιτικό πραξικόπημα των Γ.Παπανδρέου, Π.Μπεγλίτη, εν συνεχεία έχει λάβει μία θέση "Κιγκινάτου" στην πολιτική ζωή του τόπου και όποτε καλείται προσφέρε και μετά αποσύρεται πάλι στην ησυχία του γραφείου του, παρέα με τα χειρόγραφα του νέου βιβλίου που γράφει.

Όπως στην περίπτωση που του ζητήθηκε να αναλάβει υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Δεν το σκέφθηκε ούτε στιγμή, παρά το γεγονός ότι αναλάμβανε βαριά ευθύνη, αφού αν γινόταν καμία στραβή, χωρίς να ευθυνόταν, σε αυτον θα τα φόρτωναν όλα.
Σήμερα συζητήθηκε μία συνέντευξή του (έγραψε από το πρωί σχετικά το defencenet.gr) που τιτλοφορήθηκε “Δεν τα βγάζω πέρα...ψάχνω για δουλειά στο εξωτερικό”!
Είναι αλήθεια; Σε επικοινωνία που είχε το defencenet.gr μαζί του παραδέχθηκε ότι του προτάθηκε κάτι τέτοιο, αλλά το απέρριψε άμεσα.
"Πως να λείψω από την πατρίδα σε τόσο δύσκολες στιγμές; Όλοι εδώ πρέπει να είμαστε και να δώσουμε ψυχή και σώμα αν χρειαστεί για να την κρατήσουμε όρθια" ήταν η απάντησή του.
Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχειρείται η "απενεργοποίησή του": Πρν δύο μήνες πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή ότι του είχε προταθεί από τον Α.Σαμαρά να αναλάβει σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρωθυπουργού.
"Πολυ τιμητικό, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ από την στιγμή που νιώθω ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται υπό διωγμό με μισθούς πείνας" ήταν η απάντηση και έκοψε κάθε κουβέντα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου