Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Συρία: Έσφαξαν γυναίκες και παιδιά επειδή ήταν «άπιστοι»(Βίντεο)


συρια
Τα εγκλήματα των ισλαμιστών ανταρτών κατά αμάχων αποκτούν πλέον διαστάσεις γενοκτονίας στη Συρία. Η νέα σφαγή σημειώθηκε σε χωριό σιιτικού πληθυσμού, όπου εκτελέστηκαν 60 άνθρωποι.

Η επίθεση των Σύρων ανταρτών σημειώθηκε στο χωριό Ατλά, στη βορειοανατολική επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ. Μεταξύ των νεκρών υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά, σύμφωνα με συριακά μέσα ενημέρωσης.
Τη νέα θηριωδία διέπραξε παρακλάδι του Μετώπου αλ Νούσρα, που πολεμά μαζί με τον αντικαθεστωτικό Ελεύθερο Συριακό Στρατό, έχει δεσμούς με την Αλ Κάιντα και ευθύνεται για πολλά εγκλήματα στη Συρία.
Τη σφαγή έκαναν γνωστή οι ίδιοι οι ισλαμιστές μαχητές, αφού ανέβασαν βίντεο στο Διαδίκτυο, στο οποίο πανηγυρίζουν για την εξολόθρευση των «απίστων» σιιτών πάνω από τα πτώματά τους.
Αρχικά, το προσκείμενο στη συριακή αντιπολίτευση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με έδρα το Λονδίνο, μετέδωσε ότι σκοτώθηκαν 60 σιίτες, «κατά τη διάρκεια μάχης», η πλειοψηφία των οποίων ήταν «ένοπλοι χωρικοί», χωρίς να κάνει καμία αναφορά στις δολοφονίες γυναικόπαιδων.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου