Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Μας δουλεύουν "ψιλο γαζί"


 

Τον τελευταίο καιρό μας έχουν κατακλύσει με διαφημίσεις και μάλιστα εδώ στην Ελλάδα οι γυφτοσκοπιανοί κλέφτες της ιστορίας μας και εμείς τρέφουμε ελπίδες και αυταπάτες πως τα πράγματα δεν θα πάνε εκεί που λέει η κοινή λογική!

 Περιμένουμε μάλλον να  ακούσουμε τα νέα από τα κανάλια και τις κωλοφυλλάδες ...

Πόσο ακόμα να αντέξουμε αυτή την κοροϊδία; Πόσο ακόμα να κάνουμε πως δεν τρέχει τίποτα;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ FYROM! Υπάρχει μόνο η ονομασία Μακεδονία και βρίσκεται παντού εκτός φυσικά από την Ελλάδα.


Δείτε ακόμα μια σελίδα και φρίξτε!

Είμαστε και μεις συνυπεύθυνοι για την προδοσία της ιστορίας των αρχαίων μας προγόνων. Αν δεν ήμασταν θα κάναμε κάτι να το αλλάξουμε αυτό. Μόνο να βγάζουμε προδότες ξέρουμε και να κλαιγόμαστε γιατί περιμένουμε ως άλλοι ψυχοπαθείς να γίνει κάτι διαφορετικό, κάθε φορά που κάνουμε ακριβώς το ίδιο! Μένουμε απαθείς και αμέτοχοι. Αφανιζόμαστε ιστορικά, ως έθνος και λαός από τον χάρτη. Η μεγάλη Ελλάδα των αρχαίων χρόνων έχει συρρικνωθεί τόσο πολύ που σε λίγα χρόνια δεν θα φτάνει ούτε μέχρι τη Θεσσαλία και μεις θα παρακολουθούμε ακόμα αμέτοχοι !!!

Αυτοί είμαστε. Και ερωτώ: Έχουμε καμία σχέση με τους ένδοξους αρχαίους μας προγόνους ή είμαστε απλές αντιγραφές τους; Υβρίδια γεννημένα στο ίδιο μέρος που γεννήθηκαν αυτοί που γέννησαν τον πολιτισμό;;

Αν όχι ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ! Όχι στο DNA αλλά στην ευφυία.

Ανανήψτε πριν να είναι αργά!
Ξυπνήστε και καλύψτε το χαμένο έδαφος γιατί ότι και αν πάθετε θα σας αξίζει!
Ότι σπέρνεις θερίζεις.

Αφύπνιση συνείδησης ΤΩΡΑ

ΠΗΓΗ awakengr

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί υπάρχει τόση ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ από μέρους μας? Και δεν εννοώ εμάς τους (κατ' αυτούς) γραφικούς, ούτε τους κυβερνώντες (ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ. Αλλά το σύνολο του λαού, που κάθεται βλέπει ακούει και το μόνο που κριτικάρει είναι ο γείτονας το φοράει, η Μενεγάκη αν έκλασε, η Κούλα αν τα βρήκε με τον Χαράλαμπο...ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΒΡΕ ΛΑΕ? ΛΙΓΗ... ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ... Ε Μ Ε Ι Σ Τ Ι ΣΤΟ Δ Ι Α Ο Λ Ο ΚΑΝΟΥΜΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή