Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Bild: Ούτε σεντ παραπάνω για την Ελλάδα

Bild: Ούτε σεντ παραπάνω για την Ελλάδα
Η γερμανική ταμπλόιντ «Bild» αποφάσισε και πάλι να ασχοληθεί με το αγαπημένο της θέμα, την Ελλάδα, με φόντο τις γερμανικές εκλογές.
Αυτή τη φορά παρουσίασε τις προεκλογικές αφίσες των κυριότερων κομμάτων έχοντας στο επίκεντρο της την ελληνική κρίση.

Στις «αφίσες» αυτές, οι ηγέτες των πολιτικών κομμάτων εμφανίζονται όλοι να δηλώνουν ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία νέα βοήθεια για την Ελλάδα…
Στις «ευφάνταστες» αφίσες, τόσο οι χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ (CDU), όσο οι σοσιαλδημοκράτες (SPD), αλλά και οι πράσινοι (Die Grunen) με τους αριστερούς (Die Linke) ευθυγραμμίζονται στο ζήτημα της Ελλάδας και ζητούν να μην διατεθούν επιπλέον χρήματα από τις τσέπες των Γερμανών φορολογουμένων για την διάσωση της ελληνικής οικονομίας.

ger1a
Η Bild αναφέρει ότι οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ υποστηρίζουν «ούτε ένα σεντ περισσότερο για την Ελλάδα. Η  Γερμανία να παραμένει ισχυρή», οι σοσιαλδημοκράτες μοιάζουν να επιχειρηματολογούν «Οχι νέα δισεκατομμύρια για την Ελλάδα», οι Πράσινοι καλούν τους ψηφοφόρους να μην δώσουν χρήματα στην Ελλάδα με το σύνθημα «ο Γιούρκεν και η Κατρίν δεν δίνουν τίποτα για την Ελλάδα. Εσύ;», αλλά και η γερμανική αριστερά -κατά τις επιθυμίες της Bild- θα έπρεπε να προειδοποιεί για τον κίνδυνο επανάστασης σε περίπτωση που το Βερολίνο εγκρίνει νέα βοήθεια προς την Ελλάδα.
ger2

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου