Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Έτοιμοι για νέες γενοκτονίες οι Τούρκοι: "Στιγματισμένοι" με κωδικό οι Έλληνες!

Προετοιμασία για νέες γενοκτονιες από την Τουρκία θυμίζει η αποκάλυψη της αρμενικής εφημερίδα Agos, ότι το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών, φακελώνει τους Ελληνες, τους Αρμένιους και τους Εβραίους, με έναν «κωδικό αριθμό γένους» έτσι ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή εντοπίσιμοι!
Μάλιστα, η Agos απκαλύπτει (και αναδημοσιεύει και η ομογενειακή εφημερίδα «Ηχώ») επίσημο έγγραφο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο αποκαλύπτονται οι ειδικοί κωδικοί αριθμοί οι οποίοι "στιγματίζουν" την ύπαρξη των μη μουσουλμάνων πολιτών της Τουρκίας.
Οι Ελληνες και οι Κύπριοι έχουν τον αριθμό 1, οι Αρμένιοι τον αριθμό 2 και οι Εβραίοι τον αριθμό 3.

Σύμφωνα με την τουρκική ερμηνεία, η Συνθήκη της Λωζάνης επιτρέπει μόνο σε παιδιά των τριών μη μουσουλμανικών μειονοτήτων (Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι) να φοιτούν σε μειονοτικά σχολεία, αναφέρει η Ηχώ, με τους Τούρκους αξιωματούχους να ισχυρίζονται πως η ύπαρξη των κωδικών διευκολύνει τους μειονοτικούς να ασκούν τα δικαιώματά τους, αλλά η δικαιολογία είναι γελοία.
Και έτσι να ήταν, θα αρκούσε ένας αριθμός για να χαρακτηρίσει όλους τους μη μουσουλμάνους και όχι να υπάρχει ειδική διάκριση για Έλληνες, Αρμένιους και Εβραίους.
Ο διαχωρισμός εξυπηρετεί ένα και μόνο σκοπό και στόχο: Να είναι ανά πάσα στιγμή διακριτή η εθνικότητα "διά τα περαιτέρω", όπως τα έζησαν οι Αρμένιοι το 1915, οι Έλληνες το 1922 κλπ...
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου