Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Ταξιδιωτική οδηγία για χτύπημα της Αλ Κάιντα σε όλο τον κόσμο!!!(Βίντεο)


«Οι τρομοκράτες μπορεί να επιτεθούν τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις» αναφέρει η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ - Κλειστές την Κυριακή οι αμερικανικές πρεσβείες και τα προξενεία.
Ταξιδιωτική οδηγία προς τους αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ επικαλούμενο τρομοκρατική απειλή από την Αλ Κάιντα για επίθεση κύρια σε χώρες της Μέσης Ανατολής ή της Βόρειας Αφρικής τον Αύγουστο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται "χτύπημα" και οπουδήποτε αλλού στην πλανήτη.


Είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ δεν "στοχοποιούν¨ κάποια γεωγραφική περιοχή αλλά επί της ουσίας αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο η τρομοκρατική επίθεση να γίνει οπουδήποτε στον κόσμο!

«Οι τρομοκράτες μπορεί να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν μια πλειάδα μέσων και όπλων για να χτυπήσουν τόσο δημόσιες όσο και ιδιωτικές εγκαταστάσεις» αναφέρει η ανακοίνωση.

Είχε προηγηθεί την Πέμπτη η ανακοίνωση για το κλείσιμο πρεσβειών και προξενείων την Κυριακή, τελευταία ημέρα του Ραμαζανιού για λόγους ασφαλείας. Μια εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Μέρι Χαρφ, είχε κάνει λόγο για μέτρο «προληπτικού χαρακτήρα», αρνούμενη να δώσει λεπτομέρειες για κάποια συγκεκριμένη απειλή ή να πει για ποιες ακριβώς πρεσβείες και ποια ακριβώς προξενεία πρόκειται.
ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου