Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Tούρκοι υποχρέωσαν με τα όπλα και σταμάτησαν τα έργα στο ανάχωμα του ´Πυθίου ´´ στον Έβρο !

Από το veteranos.gr
 
Τουρκική περίπολος υποχρέωσε τον Έλληνα εργολάβο και τους εργάτες να σταματήσουν τις εργασίες του αναχώματος εντός του Ελληνικού εδάφους ...Κατάντια ή ηττοπάθεια ;...Πουθενά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις !


Aναστάστωση επικράτησε στο κεντρικό ανάχωμα του "Πυθίου" στο βόρειο Έβρο. Ενώ γίνονταν εργασίες στο παρέβριο ανάχωμα, η τουρκική περίπολος άρχισε να φωνάζει στους εργάτες, σύμφωνα με τον πρώην αντιδήμαρχο Διδυμότειχου Γιώργο Σαρίδη.
Όλα συνέβησαν καθώς ο εργολάβος που ανέλαβε τις εργασίες στο εν λόγω ανάχωμα, λόγω βιασύνης αλλά και πίεσης εγκατέστησε συνεργεία 3-4 ημέρες πριν την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με αποτέλεσμα η τουρκική πλευρά να μην είναι ενημερωμένη γι' αυτό. Η τουρκική περίπολος πλησίασε και άρχισε να φωνάζει στους εργάτες να σταματήσουν, σύμφωνα με τον. Σαρίδη, κάτι που τελικώς έγινε.

Το θέμα φαίνεται ότι έκλεισε εκεί, αφού ενημερώθηκαν όλοι οι αρμόδιοι προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, να ενημερώσουμε δηλαδή τους Τούρκους Έτσι αν όχι στο τέλος της εβδομάδας, στην αρχή της επόμενης θα συνεχιστούν κανονικά οι εργασίες στο ανάχωμα.


Η Ελληνική περίπολος δεν υπήρχε στον ορίζοντα ...φαίνεται οτι πήγαν για τα μπάνια του λαού μαζί με την Κυβέρνηση...άντε και στην Αλεξανδρούπολη !


Η κατάντια ειναι μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς οτι οι τοπικοί άρχοντες βγήκαν στα τοπικά ΜΜΕ και δικαιολογούσαν την πράξη των Τούρκων ...Ενώ επίσημη θέση απο Ελληνικής πλευράς δεν υπάρχει !


Ο Στρατηγός στον Έβρο δεν ενημερώθηκε να στείλει μια Ελληνική περίπολο για το γαμώτο ;Γιατί καλά οι τοπικοί αλλά και ο Στρατός ; Κρίμα και τον είχαμε σε εκτίμηση !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου