Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Μπουνιές στο Δ.Σ. των Κυπριακών Αερογραμμών

Του Γιώργου Φράγκου
Από το  philenews

Λευκωσία: Με ιδιαίτερη ζέση και μεγάλο πάθος ασχολούνται μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών με την αποστολή που τους έχει ανατεθεί, σε σημείο μάλιστα που ανταλλάζουν και μπουνιές μεταξύ τους… επιχειρηματολογώντας τοιουτοτρόπως πάνω σε υπηρεσιακά θέματα! Η αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. των Κ.Α. σε πρόσφατη συνεδρία, θύμιζε ρινγκ ή ολομέλεια κοινοβουλίου χώρας της Άπω Ανατολής, όπου συχνά–πυκνά εκτυλίσσονται τέτοιες σκηνές.


Στη δική μας περίπτωση, πιάστηκαν στα χέρια δύο μέλη του Δ.Σ. και πρόλαβαν μάλιστα να ανταλλάξουν αρκετές ψιλές μεταξύ τους, προτού παρέμβουν ψυχραιμότεροι και απομακρύνουν τον έναν από τον άλλο. Στον καβγά ενεπλάκησαν δύο μέλη του Δ.Σ. ενώ τρίτος, που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, κινδύνεψε να φάει αδέσποτες. Όπως πληροφορείται ο «Φ», ένα από τα δύο μέλη του Δ.Σ. που ενεπλάκησαν στον καβγά ανήκει και στο προσωπικό της εταιρείας. Ως εκ τούτου, διορίστηκε ερευνητική επιτροπή για να εξετάσει το θερμό αυτό επεισόδιο με την προοπτική της λήψης και πειθαρχικών μέτρων. Παράλληλα, το όλο θέμα έφτασε και στην Αστυνομία, προφανώς μετά από καταγγελία, τουλάχιστον του ενός εκ των δύο που χειροδίκησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο χειροδικήσαντες πρόσκεινται σε δύο από τα τρία συγκυβερνώντα κόμματα, ο πρώτος στο ΔΗΣΥ και ο δεύτερος στο ΔΗΚΟ. Το τρίτο μέλος, που παρενέβη πυροσβεστικά στον καβγά δίκην... ειρηνευτικής δύναμης συγκαταλέγεται στα μέλη του Δ.Σ. που εκπροσωπούν στο σώμα τους ιδιώτες μετόχους του εθνικού αερομεταφορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου