Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Επιστήμονας της Merck παραδέχεται ότι εμβόλια περιέχουν κρυφούς ιούς καρκίνου από μολυσμένους πιθήκους (Βίντεο)

Εάν δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη την αλήθεια για το ότι τα εμβόλια περιέχουν κρυφούς ιούς καρκίνου, προετοιμάσετε τον εαυτό σας γιατί θα συγκλονιστείτε από τα παρακάτω.Δεκαετίες πριν, ένας από τους πιο εξέχοντες επιστήμονες στην ιστορία της βιομηχανίας εμβολίων - ένας επιστήμονας της Merck - έκανε μια καταγραφή σε βίντεο, όπου παραδέχτηκε ανοιχτά ότι τα εμβόλια που δίνονταν σε Αμερικανούς είχαν μολυνθεί με ιούς της λευχαιμίας και καρκίνου.

Κατά τη προβολή του βίντεο, οι συνεργάτες του (που έχει επίσης καταγραφεί) ξέσπασαν σε γέλια. Στη συνέχεια, πρότειναν επειδή αυτά τα εμβόλια δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά στη Ρωσία, οι παρενέργειές τους θα βοηθούσαν τις ΗΠΑ να κερδίσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γιατί οι Ρώσοι αθλητές θα ήταν όλοι «φορτωμένοι με όγκους."!!!


Για την ιστορία, αυτό είναι το ίδιο εμβόλιο που δόθηκε σε δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανών και προωθείται από την κυβέρνηση. Ακόμα και τώρα οι άνθρωποι εξακολουθούν να φέρουν αυτούς τους κρυφούς ιούς καρκίνου, που αποδείχθηκαν ότι είναι μια ευλογία για τη βιομηχανία του καρκίνου.

Ακούστε την απίστευτη παραδοχή-δήλωση εδώ


Γιατί οι επιστήμονες λένε ψέμματα για το εμβόλιο στο κοινό

«Η παρουσία των ιών SV40 καρκίνου σε εμβόλια δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας».
Αυτά είναι τα λόγια ενός κορυφαίου επιστήμονα της Merck ο οποίος δεν είχε πιθανότατα ιδέα ότι το βίντεο θα ακουγόταν ευρέως σε ολόκληρο το Διαδίκτυο μια μέρα. Μάλλον σκέφτηκε ότι αυτή η συζήτηση θα παρέμενε μυστική για πάντα. Όταν ρωτήθηκε γιατί αυτά δεν βγαίνουν στον Τύπο, εκείνος απάντησε «Προφανώς δεν βγαίνουν, αυτά αφορούν μια επιστημονική υπόθεση στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας."

Με άλλα λόγια, οι επιστήμονες καλύπτουν τους επιστήμονες για το εμβόλιο. Κρατούν όλα τα μυστικά τους στο δικό τους κύκλο της σιωπής και δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια σχετικά με την μόλυνση των εμβολίων τους.

Απόσπασμα από το βίντεο- συνέντευξη με τον Δρ Maurice Hilleman

Ο Δρ Horowitz : Ακούστε τώρα τη φωνή του ειδικού στα εμβόλια Dr Maurice Hilleman, επικεφαλής του τμήματος εμβολίων της Merck (φαρμακευτική εταιρεία) το πρόβλημα που είχε με εισαγόμενους πιθήκους. Εξηγεί καλύτερα την προέλευση του AIDS, αλλά αυτό που πρόκειται να ακούσετε κόπηκε από οποιαδήποτε δημόσια γνωστοποίηση.

Dr Maurice Hilleman : Νομίζω ότι τα εμβόλια θα πρέπει να θεωρηθούν ως η ευκαιρία της τεχνολογίας για τον 20ο αιώνα.

Dr Edward Shorter : Πες μου πώς βρήκατε το SV40 και το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας.

Dr Maurice Hilleman : Λοιπόν, έγινε στη Merck. Ήμουν έτοιμος για την ανάπτυξη εμβολίων. Και είχαμε άγριους ιούς εκείνες τις ημέρες. Θυμάστε τους ιούς πιθήκου και ούτω καθεξής; Και τελικά μετά από 6 μήνες, αφού είδα και αποείδα ότι δεν μπορούν να αναπτύξουν εμβόλια αυτοί οι καταραμένοι πιθήκοι, αποφάσισα να σταματήσω αλλά πρώτα έκανα μια τελευταία προσπάθεια. 
Έτσι πήγα να δω τον Bill Mann στο ζωολογικό κήπο στην Washington DC και του είπα:
«Κοίτα, έχω ένα πρόβλημα και δεν ξέρω τι στην ευχή να κάνω." 

Ο Bill Mann είναι ένα πραγματικά έξυπνος τύπος. Του εξήγησα ότι αυτοί οι πίθηκοι ενώ αποθηκεύονται στα αεροδρόμια κατά τη μεταφορά, με τη φόρτωση και τη ξεφόρτωση, γίνονται χάλια και ακατάλληλοι. Μου είπε, πολύ απλά, να πάρουμε πιθήκους από τη Δυτική Αφρική και να πάρουμε τον Αφρικανικό πράσινο.Έτσι φέραμε αυτούς τους πιθήκους αλλά δεν ξέραμε ότι ήταν εισαγωγείς του ιού του AIDS εκείνη τη χρονική στιγμή.

Διάφορες φωνές : ... (Γέλια) ... Ώστε εσύ ήσουν που εισήγαγες τον ιό του AIDS στη χώρα. Τώρα ξέρουμε!(Γέλια) Αυτή είναι η πραγματική ιστορία! (Γέλια) Τι μπορεί να κάνει η Merck για να αναπτύξει ένα εμβόλιο! (Γέλια)

Σημαντική υπενθύμιση: Ανάμεσα στις ανακαλύψεις που έκανε στη Merck, ο Maurice Hilleman είναι τα εμβόλια για την παρωτίτιδα, ερυθρά και ιλαρά ...

Όλη η συνέντευξη εδώ 

Παρακολουθείστε το βίντεο
ΠΗΓΗ awakengr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου