Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ένα περίεργο πείραμα! (Βίντεο)

Ονομάζεται "Σχέδιο Παγκόσμιας Συνείδησης" και πρόκειται για ένα από τα πιο ασυνήθιστα πειράματα στην ανθρώπινη ιστορία. Ο σκοπός του είναι να απαντήσει στο ερώτημα αν όλη η ανθρωπότητα μοιράζεται μια "κοινή συνείδηση" ​​...



Το πρόγραμμα αυτό κατάγεται από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον την δεκαετία του 1970, όπου ο καθηγητή Robert Jahn, επηρεασμένος από τα τηλεπαθητικά φαινόμενα δημιούργησε ένα μαύρο κουτί, ονομαζόμενο "γεννήτρια τυχαίων αποτελεσμάτων" το οποίο λειτουργούσε με δυαδικό σύστημα, δηλαδή αναγνωρίζοντας μόνο τα ψηφία 0 και 1.





Η έρευνα του Robert Jahn ξεκίνησε σταματώντας στον δρόμο περαστικούς ζητώντας τους να επικεντρωθούν ώστε να μαντέψουν αν η μηχανή που είχε κατασκευάσει θα έφερνε κορόνα ή γράμματα. Τα αποτελέσματα απέδειξαν ότι υπάρχει όντως ένα σημείο στο οποίο φαίνεται ότι η ανθρώπινη σκέψη μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα της μηχανής.

Μετά το πείραμα ο Roger Nelson σύνδεσε σε όλο τον κόσμο 40 γεννήτριες τυχαίων αποτελεσμάτων.



Το επιστημονικό πρόγραμμα έχει προσελκύσει την προσοχή 75 αξιόλογων επιστημόνων από 41 διαφορετικά κράτη. Ερευνητές από το Πρίνστον των ΗΠΑ, από τη Μ. Βρετανία, την Ολλανδία, τη Γερμανία και την Ελβετία εργάζονται για αυτόν τον σκοπό. Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Ο παρακάτω σύνδεσμος που προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, αναφέρει αποτελέσματα μετρήσεων για μεμονωμένα σημαντικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο από τον Αύγουστος του 1998 μέχρι τον Ιούνιος του 2013, και συνεχίζει ... Ανάμεσα τους η 11 Σεπτεμβρίου 2001, αλλά και η Αθήνα ...
συνδεσμος: Global Consciousness Results



Στο βίντεο ο Roger Nelson μιλάει για το πρόγραμμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου