Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

"Μούφα" η "απόπειρα δολοφονίας" κατά Ρ.Τ.Ερντογάν που δεν ήταν καν στο γραφείο του-ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ Ο "ΔΡΑΣΤΗΣ"

Ανανέωση (13:05):  "Μούφα" αποδεικνύεται η απόπειρα δολοφονίας του Ρ.Τ.Ερντογάν: Ούτε ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός ήταν στο γραφείο του, ούτε ο φερόμενος ως δράστης είχε επάνω του εκρηκτικά.
Και πριν από λίγο η Hurriyet ανέφερε ότι ο 52χρονος συνελήφθη ζωντανός χωρίς να πυροβοληθεί, διαψεύδοντας τις ειδήσεις περί θανάτου του.
Οι σωματοφύλακες του Ερντογάν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν με σωματική βία, πριν προβεί σε κάποια ενέργεια.
Πάντως επιβεβαιώνεται ότι πυροβόλησαν πρώτα στον αέρα.
------------------------------------------
Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία έπειτα από απόπειρα δολοφονίας κατά του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως μετέδωσε πριν από λίγο το CNN Turk.
Αντρας ζωσμένος με εκρηκτικά προσπάθησε πριν από λίγο να μπει στο γραφείο του Ερντογάν στην Αγκυρα. Οι άντρες της ασφάλειας του Τούρκου πρωθυπουργού πυροβόλησαν τον άντρα, ο οποίος σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Στη Zaman αναφέρουν ότι ο δράστης ήδη έχει εκπνεύσει, και πρόκειται για έναν 52χρονο ονόματι  Tuğrul B. σύμφωνα με το NTV. Στην αρχή η φρουρά του Ερντογάν πυροβόλησε στον αέρα, αλλά ο άνδρας συνέχισε να προχωράει, φωνάζοντας ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου