Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Δείτε πως πάνε να μας δουλέψουν οι Γερμανοί

Το 2002 βρέθηκε στη Νebra της Σαξονίας ένας χάλκινος δίσκος διαμέτρου 30 εκατοστών με χρυσές αστρολογικές παραστάσεις. Χρονολογείται περίπου στο 1.600 π.Χ. και σχετίζεται με τον πολιτισμό Ουνετίσε της Γερμανίας. Είναι ένας χάρτης του ουρανού κατασκευασμένος κατά την εποχή του Χαλκού στην Κεντρική Ευρώπη. Είναι ένας χάλκινος δίσκος με διάμετρο περίπου 30 εκατοστών, μπλε-πράσινη πλατίνα και ένθετα χρυσά σύμβολα. Τα σύμβολα αυτά ερμηνεύονται γενικά σαν μια απεικόνιση του ήλιου ή της πανσέληνου, ενός μισοφέγγαρου και άστρων (μεταξύ άλλων των Πλειάδων). Οι Γερμανοί πανηγύρισαν .
Δεν με φτάνει ο χώρος να βλέπατε σε τι κτήριο εγκατέστησαν τον δίσκο αυτό. Γερμανοί επιστήμονες και τι δεν έλεγαν. Ότι είναι μεγαλύτερη ανακάλυψη και από το Στόουνχεντζ της Αγγλίας.Αποφάσισαν να το αναλύσουν με φωταύγεια και με ακτίνες Χ. Οι αναλύσεις αποφάνθηκαν ότι ο χαλκός προερχόταν από την Αυστρία, ο χρυσός από τα Καρπάθια και η τεχνική κατεργασίας από... τους Μυνωιτες. Τους ηρθε ταμπλάς. Δείτε κάτω για ακόμη μια επιβεβαίωση: Τον Δίσκο Νέμπρα (φωτο δεξιά) που μέσα στον κύκλο έχει τις Πλειάδες με επτά κουκκίδες. Δείτε όμως στην αριστερή φωτο τις Πλειάδες στα βέλη που έχει ο Δίσκος της Φαιστού.

 
Είναι οι ίδιοι. Άρα οι Μινωιτες ήταν στην Γερμάνια και το κατασκεύασαν. Οι υπερβόρειοι όπως λέει ένας Έλληνας ιστορικός δεν ήξεραν ούτε να μιλήσουν . Μόνο γρύλιζαν. Δεν ξερώ αν συμπεριλάμβανε και τους Γερμανούς. Τώρα όμως πάει ο ενθουσιασμό τους. Μπορούσαν να έλεγαν ότι ήταν πολιτισμένοι και μάλιστα σε υψηλό βαθμό. Αλλά λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο

ΠΗΓΗ facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου