Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Για τη διαφωνία του κόμματος τους με την Κυβέρνηση Τρεις υπουργοί του ΔΗΚΟ δηλώνουν πως είναι ώρα ευθύνης

Λευκωσία: Για τους Υπουργούς του ΔΗΚΟ αυτό που προέχει είναι η ενότητα στον τόπο και η πολιτική σταθερότητα, ήταν η απάντηση των Υπουργών Αμυνας Φώτη Φωτίου, Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκου Κενεβέζου και Υγείας Πέτρου Πετρίδη για το τι μέλλον γενέσθαι σε σχέση με διαφωνία που προέκυψε μεταξύ ΔΗΚΟ και Κυβέρνησης.

Οι τρεις Υπουργοί κλήθηκαν να σχολιάσουν το τι θα γίνει ύστερα από συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο Αμυνας για το θέμα των ναρκωτικών με το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο.
Ο κ. Φωτίου είπε πως "έχουμε πει και οι τέσσερις - απουσιάζει ο κ. Λακκοτρύπης - ότι τις όποιες απόψεις μας, προβληματισμούς μας, θα τις εκφράσουμε στα συλλογικά όργανα του κόμματος. Κι αυτό το έχουμε πει και το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές, Για εμάς αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι σίγουρα η ενότητα στον τόπο, αλλά και η πολιτική σταθερότητα στον τόπο αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνά η πατρίδα μας".

Ο κ. Κενεβέζος είπε πως "για πρακτικούς λόγους δεν είναι η καλύτερη διαδικασία να ρωτάτε τον ένα να απαντά ο άλλος…".
Σημείωσε πως "είχαμε μια πολύ σημαντική συνάντηση για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα των ναρκωτικών και δεν πρέπει να υποβαθμίσουμε τη σημαντικότητα της σημερινής μας συνάντησης".

Οι στιγμές, σημείωσε, είναι πολύ κρίσιμες για όλους, όσο το λιγότερο πούμε τόσο το καλύτερο για όλους. "Οσον με αφορά έκανα μια δήλωση πριν μια βδομάδα. Δέχθηκα κάποιες απαντήσεις για τη δήλωση. Δεν επιθυμώ να πω τίποτα πέραν τούτου. Θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει. Ο καθείς θα έχει την ώρα και θα έχει και το χρόνο να πει τις απόψεις του με τον τρόπο που πρέπει στη βάση επιχειρημάτων που ο ίδιος θεωρεί ότι πρέπει να πει", συμπλήρωσε.

Ο κ. Πετρίδης είπε πως "για μένα είναι ώρα ευθύνης και συνεννόησης και σύνεσης. Ο τόπος χρειάζεται μια πολιτική σταθερότητα. αυτό λοιπόν θα είναι η επιδίωξη όλων μας".

ΠΗΓΗ philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου