Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Μείον ένας στη ΝΔ μετά τη «μάχη» του πολυνομοσχεδίου: Διεγράφη ο Νικήτας Κακλαμάνης

Δεν τελείωσε αναίμακτα για τη Νέα Δημοκρατία η «μάχη» για το πολυνομοσχέδιο, καθώς, ο Νικήτας Κακλαμάνης διαφοροποιήθηκε από την κομματική γραμμή και ο Αντώνης Σαμαράς τον διέγραψε από την Κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών ψήφισε παρών στο άρθρο 1 και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας των διέγραψε από την ΚΟ.

Από την πλευρά του ο Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε αναφέροντας «Tην παράταξη και τις αρχές της δεν μπορεί να τις διαγράψει ο κ. Σαμαράς., Δεν υποκύπτω σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλω στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων, για να ωφεληθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Δεν νομοθετώ με εντολή της Τρόικας. Το άρθρο 1 είναι δόλιο, γιατί συνδυάζει την αποκατάσταση κάποιων αδικιών (πλεόνασμα) με την καταστροφή της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας, που είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το άρθρο 1 πλήττει την καρδιά της ιδεολογίας της παράταξής μας, όπως την καθόρισε, το 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αυτή την παράταξη και τις αρχές της δεν μπορεί να τις διαγράψει ο κ. Σαμαράς»

ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου