Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Δεν πρέπει κάποιος να τον (μαζέψει;)

17689951_EV_HB_020314_BENIZELOS_KIEV_UKRAINE8.limghandlerΚαλά πιστεύει κάποιος οτι εμείς κάνουμε Εθνική Πολιτική  με τον Πούτιν να  έχει έτοιμες τις Στρατιές του να εισβάλει στην Κριμαία και εμείς τρέχουμε να στηρίξουμε τον πραξικοπηματία του Κιέβου ;
Ξέχασε κάποιος να του πει οτι πρέπει τουλάχιστον να περιμένουμε τις εξελίξεις ; Γιατί μας θυμίζει τις πρώιμες  δηλώσεις για εισβολή στη Συρία  που ήταν και οι μόνες παρέα με τον Νταβούτουγλου ;
Το πόσο άσχετος ,αλλα και εθνικά επικίνδυνος ειναι ο Βενιζέλος φάνηκε απο τις δηλώσεις υπέρ της Ουκρανίας που απαγόρεψε την Ελληνική Γλώσσα κάτι  που δεν το τόλμησαν ούτε την εποχή των σιοβέτ!

Να μας πεί ο Βενιζέλος έγινε πραξικόπημα στην Ουκρανία απο ομάδα Ναζί εναντίον εκλεγμένης Κυβέρνησης ναί ή όχι ;
 Ο Υπουργός έκανε τις δηλώσεις αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε στο Κίεβο, την Κυριακή, με τον μεταβατικό πρόεδρο της Ουκρανίας Αλεξάντερ Τουρτσίνοφ και τον υπουργό Εξωτερικών Αντρέι Ντέστσιτσια.
«Οι ουκρανορωσικές σχέσεις είναι καθοριστικές, όχι μόνο για την περιοχή αλλά για την πανευρωπαϊκή και παγκόσμια σταθερότητα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Ο  Βενιζέλος τόνισε ότι η Ελλάδα, ως προεδρεύουσα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και ως κράτος, στηρίζει την εδαφική ακεραιότητα, την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και τα υφιστάμενα σύνορα της Ουκρανίας, γιατί ασκούμε μια εξωτερική πολιτική αρχών που βασίζεται στον σεβασμό του διεθνούς δικαίου.
Ακόμη, ο έλληνας υπουργός αναφέρθηκε στο ελληνικό στοιχείο της Μαριούπολης και γενικότερα, της ευρύτερης περιοχής και εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί, όπως είπε, υπάρχει ετοιμότητα της ουκρανικής μεταβατικής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα θέματα αυτά. (Πως απογορεύοντας τη γλώσσα;)
Η οικονομική κρίση είναι το οξύτερο πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα, τόνισε ο κΒενιζέλος, ο οποίος δήλωσε ότι μπορεί να μεταφέρει τις προτάσεις της μεταβατικής κυβέρνησης της Ουκρανίας για το πώς θα μπορούσε η διεθνής κοινότητα να βοηθήσει τη χώρα με τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αλλά όχι μόνο….Αφού μας έσωσε εμάς θα σώσει και την Ουκρανία
Είμαστε καλά ή έχουμε ξεφύγει Γενικώς και αορίστως ;

ΠΗΓΗ veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου