Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Πνεύματα στον Λαβύρινθο του Μινώταυρου της Κρήτης;;;

Στον Λαβύρινθο του Μινώταυρου στην Κρήτη, εξακολουθούν να ζουν οντά και να είναι κατοικία πνευμάτων: Μπορεί να γελάτε, αλλά
τα λένε καθηγητές Αμερικάνοι και Ρώσοι....

Ονόματα δεν γράφω για λόγους που καταλαβαίνετε. Ο Αμερικανός καθηγητής είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας και της Διεθνούς Ακαδημίας Επιστημών. Έχει αναπτύξει περισσότερα από 80 ολοκαίνουργιους τρόπους πλαστικής χειρουργικής, είναι συγγραφέας πάνω από 300 επιστημονικές έρευνες, έχει κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελβετία.
Οι εφευρέσεις του - είναι επαναστατικές για τις αναγεννητικές
χειρουργικές επεμβάσεις. Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων μπήκε και αυτή στο Λαβύρινθο της Κρήτης . Και οι δυο λένε ότι ο Λαβύρινθος είναι κατοικία πνευμάτων. Ήδη με την είσοδό τους νιώθουν ζάλη, ναυτία και αδυναμία, η οποία εντείνεται εντός των θαλάμων.
Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές φωτογράφησαν συχνά «μπάλες» που τους επιτέθηκαν, αναγκάζοντάς τους να έχουν αρνητικά συναισθήματα. Τώρα σχόλια δικά μου: Ο Πλάτωνας λέει ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε από την Ανωτέρα Δύναμη λίγο Θείο πυρ μέσα στην ψυχή και είναι στην ψυχή, γιατί το Θείο πυρ θα μας έκαιγε. Οι άλλοι άνθρωποι έχουν πολύ λιγότερο θείο πυρ (κατασκευάστηκαν από τους Άτλαντες ) ή και καθόλου.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ψυχρό αίμα, όπως των ερπετών. Σύμφωνα με τον νόμο του Λαβουαζιέ τίποτα στην φύση δεν χάνεται. Απλώς αλλάζει μορφή. Το νερό εξατμίζεται -εξαφανίζεται- άλλα δεν χάνεται, έγινε σύννεφο. Αυτός ο νόμος ισχύει και για την ψυχή. Με το θάνατο αλλάζει μορφή, αφήνοντας το σώμα. Βίντεο, πρόσφατα το δείχνουν.
Παλαιότερα Σουηδοί γιατροί, τους ετοιμοθάνατους τους έβαζαν σε ζυγαριές ακριβείας και βλέπανε ότι μετά το θάνατο έχαναν λίγο βάρος, [21 gr], την Ψυχή. Αυτά τα λίγα για να συμπληρώσω αυτά που λένε οι μεγάλοι επιστήμονες Αμερικανοί και Ρώσοι, ότι στον Λαβύρινθο τους επιτίθενται φωτεινές "μπάλες" που τις φωτογραφίζουν οι τις ειδικές φωτογραφικές μηχανές τους . Άνω η είσοδος του Λαβυρίνθου με επιστήμονα, ενός μέλους της Ρωσικής ομάδας .
Πηγή

ΠΗΓΗ skotinoprosopo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου