Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ 100 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

Των Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Από το dimpenews


Η αστυνομία της Τυνησίας, συνέλαβε για ανακρίσεις ένα ζευγάρι τυνήσιων πολιτών μετά την επιστροφή τους από ταξιδάκι τζιχάντ στη Συρία.

Σύμφωνα με την αλγερινή εφημερίδα echorouk , η γυναίκα κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια των 27 ημερών που παρέμεινε στη Συρία, προσέφερε τις σεξουαλικές της υπηρεσίες σε τουλάχιστον 100 τζιχαντιστές.
Η 30 χρονη που είναι και μητέρα δυο παιδιών δήλωσε ότι πήγαν στη Συρία μαζί με τον άντρα της, οδικώς μέχρι τη Λιβύη και από εκει αεροπορικώς στην Τουρκία. Από την Τουρκία είχαν ελεύθερη πρόσβαση στα συριακά σύνορα . Τα πέρασαν και έφτασαν στην ισλαμοκρατούμενη πόλη Αζάζ που βρίσκεται γύρω στα 30 χλμ από το Χαλέπι.

Η γυναίκα αποκάλυψε ότι όταν παρουσιάσθηκαν στους τοπικούς ηγέτες της ΙSIS μεταξύ των οποίων υπήρχαν και Τυνήσιοι, ζήτησαν από τον άντρα της να την θέσει στις υπηρεσίες της ομάδας. Εξήγησε, ότι εκείνος φοβούμενος για τη ζωή τους δεν είχε άλλη επιλογή από το να δεχτεί να χρησιμοποιηθεί η γυναίκα του ως ιερόδουλη.

Στην κατάθεσή της περιέγραψε ότι έκανε αυτή τη δουλειά με άλλες 17 γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων, όπως Τσετσένες, Τατζικιστανές, Αιγύπτιες, Γαλλίδες, Γερμανίδες και Μαροκάνες. Όλες τελούσαν υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες μιας Σομαλής την οποία έπρεπε να υπακούουν και να σέβονται.

Τα καθήκοντά της στο νικάχ τζιχάντ -την ισλαμική πρακτική που επιτρέπει σε καιρό “ιερού πολέμου” την περιστασιακή συνουσία – δεν θα είχαν λήξει αν o άντρας της δεν τραυματιζόταν. Αυτός ήταν ο λόγος που τους μετέφεραν στην Τουρκία για παροχή ιατρικών φροντίδων. Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να οργανώσει την απόδρασή του. Πέταξαν για Λιβύη και από εκεί ταξίδεψαν πάλι οδικώς μέχρι την Τυνησία, όπου τους συνέλαβαν για ανάκριση σε φυλάκιο των συνόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου