Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ζητάει και τα ρέστα ο Β.Σόιμπλε - Αντί να πληρώσει τις αποζημιώσεις θέτει θέμα "εμπιστοσύνης"

Νέα απίστευτη επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση εξαπολύει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατηγορώντας την ότι έχει καταστρέψει όλη την εμπιστοσύνη που είχε αποκατασταθεί το τελευταίο διάστημα.
 
Ο Σόιμπλε σε ρόλο γενικού ενορχηστρωτή της ευρωπαϊκής πολιτικής (μάλλον θα ήθελε να έχει κάτω από τις διαταγές του όλες τις κυβερνήσεις)θέλει με άλλα λόγια να πει ότι η νέα κυβέρνηση επειδή ζητά την πάταξη της διαφθοράς πολλών γερμανικών εταιρειών αλλά και θέτει το ζήτημα των αποζημιώσεων δεν έχει την εμπιστοσύνη του.
 
Και εννοείται δεν θα μπορούσε να παραλείψει ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν την πλήρη εμπιστοσύνη του(και πως να μην είχαν όταν λες σε όλα ναι). 
 
Μιλώντας σε εκδήλωση στο Βερολίνο ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ είπε, σύμφωνα με το Reuters, ότι δεν περιμένει πως η Αθήνα θα εφαρμόσει την προεκλογική της τακτική να επιβάλει υψηλότερη φορολογία στους πλοιοκτήτες.
 
«Ακόμα και μια ριζοσπαστική αριστερή κυβέρνηση δεν θα κρατούσε αυτή την υπόσχεση» συμπλήρωσε ο κ. Σόιμπλε
 
Επανέλαβε, τέλος, ότι κατά την άποψη του το πρόβλημα με το χρέος της Ελλάδας ήταν ότι η χώρα στο παρελθόν ζούσε πιο ακριβά από όσο της επέτρεπαν τα έσοδά της.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  
 
ΠΗΓΗ defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου