Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ - ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Βίντεο)

ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ

Ένοπλοι άνδρες άνοιξαν πυρ, πριν από λίγο, κατά του αρχηγείου της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός, τουλάχιστον δύο τραυματίες.
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν, δύο άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του κτιρίου όπου εδρεύει το γενικό αρχηγείο της αστυνομίας, στη συνοικία Φατίχ.
Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά, σκοτώνοντας μία γυναίκα. «Μία γυναίκα τρομοκράτισσα σκοτώθηκε κατά την ανταλλαγή των πυρών, έφερε πάνω της έναν εκρηκτικό μηχανισμό και ένα περίστροφο. Η άλλος δράστης, που έχει τραυματιστεί, κατάφερε να διαφύγει» προσέθεσε ο κυβερνήτης της πόλης, Βασίπ Σαχίν.

gynaika
Σε βίντεο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης εμφανίζεται ένας άνθρωπος να κείτεται στο οδόστρωμα, την ώρα που περιπολικά της αστυνομίας αποκλείουν το δρόμο, στη συνοικία Ακσαράι στην κεντρική Κωνσταντινούπολη.
Όπως μεταδίδει, πάντως, το CNN, δύο αστυνομικοί φέρονται να έχουν τραυματιστεί. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πόλης, Βασίπ Σαχίν, ο ένας από τους δράστες είναι νεκρός ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών αλλά κατάφερε να διαφύγει. Περίπου 45 λεπτά αργότερα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Οι αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή.
turkey copy
Το νέο αιματηρό περιστατικό έρχεται μία ημέρα μετά την πολύωρη ομηρία Τούρκου εισαγγελέα που είχε αναλάβει την υπόθεση του 15χρονου Μπερκίν ΕλβάνΕλβάν - του 15χρονου παιδιού που τραυματίστηκε σοβαρά από θραύσμα δακρυγόνου, σε διαδήλωση του 2013 και άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από σχεδόν ένα χρόνο σε κωματώδη κατάσταση. Η ομηρία έληξε δραματικά, με τους δύο δράστες να πέφτουν νεκροί στην επιχείρηση της αστυνομίας και το θύμα τους να αφήνει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. 

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου