Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Πώς σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ τη νέα πρόταση της Ελλάδας (Εικόνες)

Για νέο ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης που ζητά ο Τσίπρας κάνει λόγο το πρακτορείο Bloomberg, σε πρωτοσέλιδο άρθρο του σχετικά με την νέα πρόταση που κατατέθηκε από την ελληνική πλευρά. 

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τις συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί μια «βιώσιμη συμφωνία» συνεχίζει το πρακτορείο και προσθέτει πως η εισήγηση της ελληνικής πλευράς «δεν περιλαμβάνει καμία από τις μεταρρυθμίσεις που διαπραγματεύονταν οι Ευρωπαίοι».


«Η Ελλάδα επιχειρεί μία συμφωνία για το χρέος της τελευταίας στιγμής» τιτλοφορείται το πρωτοσέλιδο άρθρο του βρετανικού BBC το οποίο απαριθμεί τους όρους που θέτει η ελληνική κυβέρνηση για την επίτευξη συμφωνίας.

Το ρωσικό RT αναφέρεται επίσης με έκτακτη είδηση στη νέα πρόταση της ελληνικής πλευράς, η οποία ζητεί «διετές πρόγραμμα από τον ESM».

Η ιταλική Rai στην πρώτη σελίδα της αναφέρει: «Η τελευταία προσφορά της Ελλάδας μετά την αντιπρόταση της ΕΕ: Ο Τσίπρας ζητεί κούρεμα».

Και το skynews ενημερώνει για τη νέα πρόταση της Ελλάδας, «ενώ η Άνγκελα Μέρκελ διεμήνυε ότι δεν αναμένεται καμία μεγάλη εξέλιξη σήμερα για την Ελλάδα».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΠΗΓΗ defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου