Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Οι τρεις όροι του Π.Καμμένου στον Ζ.Κ.Γιούνκερ για να ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ την συμφωνία-"ΟΧΙ" ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ - "ΟΧΙ" ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Με μια ξεκάθαρη τοποθέτηση ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π.Καμμένος έθεσε την "κόκκινη" γραμμή της Εθνικής Άμυνας στην εξωφρενική απαίτηση του προέδρου της Κομισιόν Ζ.Κ.Γιούνκερ για αφοπλισμό της χώρας προκειμένου να αποπληρωθούν τα δάνεια στους δανειστές.
 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, κατά την παρουσία του στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, έκανε αναφορά στις πολιτικές εξελίξσεις.
 
«Επειδή οι ώρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές θα ήθελα να δηλώσω ξεκάθαρα: Πρώτα από όλα δεν δέχομαι κανένα τελεσίγραφο. Δεύτερον για να υπάρξει η οποιαδήποτε λύση την οποία και επιθυμούμε, προϋπόθεση είναι ότι δεν θα υπάρχει αφοπλισμός της χώρας, εξαθλίωση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και θα γίνει απόλυτα σεβαστό το θέμα του ειδικού καθεστώς για το ΦΠΑ στα νησιά. Χωρίς αυτές τις δύο προϋποθέσεις δεν συζητούμε καμία λύση», είπε χαρακτηριστικά.
 
Σημειώνεται ότι χωρίς την ψήφο των ΑΝΕΛ η συμφωνία δεν περνάει, τουλάχιστον όχι με το παρόν κυβερνητικό σχήμα.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 
ΠΗΓΗ  defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου