Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Στην DEFEA οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εθνικές κορβέτες και οι φρεγάτες της Als NSD

Τις σχεδιάσεις της πρόκειται να παρουσιάσει στην διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας (DEFEA) η Ελληνική Ομάδα μελετητών Als NSD – Naval Ship Designs. Η διεθνής έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 15 Ιουλίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η Ελληνική ομάδα δραστηριοποιείται για περισσότερα από 11 χρόνια στην μελέτη και σχεδίαση πολεμικών σκαφών, αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία που τα στελέχη της έχουν αποκτήσει στην μελέτη, σχεδίαση και την κατασκευή σχεδόν όλων των σκαφών που έχουν ναυπηγηθεί στην Ελλάδα και παραδοθεί στο Ελληνικό Ναυτικό και στην Ελληνική Ακτοφυλακή – Λιμενικό Σώμα.




Πρόκειται για στελέχη που έχουν εμπλακεί στην ναυπήγηση Ταχύπλοων Περιπολικών, Περιπολικών Ανοικτής Θαλάσσης, των Κανονιοφόρων κλάσης Μαχητής, των Κανονιοφόρων τύπου OSPREY HSY 56A, των Πυραυλακάτων La Combattante IIIb κλάσης “Καβαλούδης”, και Super Vita κλάσης “Ρουσσέν”, των Φρεγατών ΜΕΚΟ 200HN Mod3 κλάσης “Ύδρα”, των υποβρυχίων Type 214HN κλάσης “Παπανικολής”, καθώς και τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών τύπου “S”, κλάσης “Έλλη”.

H Ελληνική Ομάδα μελετητών Als NSD – Naval Ship Designs θα βρίσκεται στο Περίπτερο 3A14 όπου τα μέλη της θα παρουσιάσουν τις σχεδιάσεις τους και πιο συγκεκριμένα τα πλοία:
Als® Class 65 Coast Guard/OPV/Littoral Attack Craft
Als® Class 75 Fast Attack Craft
Als® Class 80 Light Corvette
Als® Class 90 Corvette
Als® Class 100 Littoral Combat Ship
Als® Class 115 Surface Combat Ship
Als® Class 125 Air Defence Frigate
Als® Class 140 Air Defence Frigate

και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων για αυτά.


ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου