Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

«Μην ρωτάμε για ποιον χτυπούν οι καμπάνες, για την Ελλάδα ακούγονται»! Αλήθειες από τον Δ.Σταθακόπουλο

Του Δρα Δημ. Σταθακόπουλου*

Όταν για το συμφέρον τους επιτόπου άρουν ή επιβάλουν μέτρα ( βλ. Βενεζουέλα) , ποιος εκτίθεται διπλωματικά ; Η αντιΜαδουρική Ελλάδα.

Όταν τα βρουν Ρωσία- Ουκρανία, ποιός θα έχει εκτεθεί διπλωματικά ; Η αντιΠουτινική Ελλάδα.

Ποιος έχει ωφεληθεί άμεσα διπλωματικά ;

Μα η Τουρκία που αύριο στο έδαφός της θα γίνει συνάντηση των Υπ.Εξ Ρωσίας- Ουκρανίας. Αναβάθμισή της σε διεθνή κοινά αποδεκτό mediator/ διαμεσολαβητή.

Πήρε εύσημα από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ – Ε.Ε – Γερμανία , την ευγνωμοσύνη της Ουκρανίας και τη φιλία της Ρωσίας, λειτουργώντας ως η χώρα δίαυλος επικοινωνίας των αποκλεισμένων χωρών με τη Δύση, με τεράστια έσοδα ( commissions).

Είναι χώρα του ΝΑΤΟ ( Τουρκία) , κατέχει παράνομα, το 1/3 χώρας της ΕΕ ( Κύπρου) , απειλώντας με casus belli , σύμμαχο χώρα του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε ( Ελλάδα) και ουδείς την τιμωρεί.

Βέβαια έτσι στο παρελθόν είχαν συγχωρεθεί και οι Ναζί της Cia και ολόκληρη η Γερμανία την οποία ακόμα παρακαλάμε να αποζημιώσει τα εγκλήματα πολέμου κατά της χώρας μας .

Η ελληνική κοινή γνώμη για πολλοστή φορά διηρημένη , τύπου: μνημόνιο- αντιμνημόνιο, εμβολιαστές – αντιεμβολιστές, Ουκρανόφιλοι- Ρωσόφιλοι, εξυπνακισμοί κλπ

Την φτώχεια που θα πληρώσουμε όλοι ( πλην Ναυτιλίας) δεν την βλέπουμε. Ότι μας “δουλεύουν” όλοι δεν το βλέπουμε . Ότι παρακαλάμε για συμμαχίες , ενώ η Τουρκία προσφέρει συμμαχίες, δεν το βλέπουμε. Ότι όλοι μένουν πρακτικά μόνοι τους στο τέλος, δεν το βλέπουμε.

Όταν χτυπούν οι καμπάνες, μην ρωτάς για ποιον χτυπούν. Χτυπάνε για σένα ( εμάς).

Μόνο θλίψη για τα 12 χρόνια που περάσαμε με μνημόνια και πανδημία, αλλά πλέον και κυρίως γι’ αυτά που έρχονται.

*Σχόλιο του Δρ Δημήτρη Σταθακόπουλου από τη σελίδα του στο Facebook

ΠΗΓΗ militaire

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου