Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

«Γιατί ακύρωσε ο Πούτιν την επίσκεψή του στην Τουρκία, τι φοβάται;», ισραηλινό δημοσίευμα


Ιούλιος 9, 2023. Ελλάδα.

Μόλις χθες, ο ρωσικός ειδησεογραφικός ιστότοπος, προσκείμενος στο καθεστώς, «Sputnik», δημοσίευσε τον εξής τίτλο: «Ο Ερντογάν ανυπομονεί για την επίσκεψη του Πούτιν στην Τουρκία τον επόμενο μήνα».

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε το Σάββατο ότι αναμένει ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν να επισκεφθεί την Τουρκία τον Αύγουστο.

Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τις διμερείς συνομιλίες με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο παλάτι Fahraddin στην Κωνσταντινούπολη, το βράδυ της Παρασκευής, που διήρκεσαν περίπου δυόμισι ώρες, ο Ερντογάν είπε ότι η επίσκεψη του Πούτιν στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί στη χώρα τον επόμενο μήνα, προσθέτοντας ότι ελπίζει να έχει προσωπική συνάντηση με τον Πούτιν τους επόμενους δύο μήνες.

Ο Ερντογάν ανέφερε ότι αναμένει να συζητήσει τη συμφωνία με τον Πούτιν τηλεφωνικά ή σε προσωπική συνάντηση, πρόσθεσε, επίσης, ότι σκοπεύει να συζητήσει το θέμα της ανταλλαγής αιχμαλώτων πολέμου με τον Πούτιν προσωπικά.

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου, ο επίσημος εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ, ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να πραγματοποιήσουν συνάντηση μεταξύ τους στο άμεσο μέλλον…

Ο Πεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους ότι πραγματοποιήθηκε  τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του προέδρου Πούτιν και του Ερντογάν, για να τον συγχαρεί για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές.

Και σήμερα … μια βόμβα των μέσων ενημέρωσης

Το Κρεμλίνο ανακοινώνει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν ακυρώνει την επίσκεψή του στην Τουρκία, η οποία είχε προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα, χωρίς προς το παρόν να δώσει καμία εξήγηση.

Δυστρόπησε ο Πούτιν από την απόφαση του Ερντογάν να αφήσει τους διοικητές του ουκρανικού τάγματος Αζόφ να μεταβούν με τον Ζελένσκι στο Κίεβο ή φοβάται ένα πραξικόπημα όσο είναι εκτός χώρας; Δεν έχει, πραγματικά, αποσαφηνιστεί.

Και το ισραηλινό δημοσίευμα σχολιάζει:

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι μια τέτοια συμπεριφορά είναι χαρακτηριστική των κυβερνώντων σε ολοκληρωτικές χώρες που σπάνια εγκαταλείπουν τη χώρα τους σε περιόδους αμφισβήτησης.

Ξέρει ο Πούτιν κάτι για τους φίλους του που εμείς δεν γνωρίζουμε;

Nziv

The Hellenic Information Team

ΠΗΓΗ https://echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου