Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Μεντβέντεφ: Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να παρακάμψει τις αξίες μας


Η Ρωσία θα προστατεύσει τις αξίες της και θα αγωνιστεί για την ευημερία των ανθρώπων, δήλωσε το Σάββατο ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο πολιτικός έγραψε αυτό στο κοινωνικό δίκτυο VK σε μια ανάρτηση αφιερωμένη στην Ημέρα της Οικογένειας, της Αγάπης και της Πιστότητας που γιορτάζεται στις 8 Ιουλίου.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να παρακάμψει τις αξίες μας. Ως εκ τούτου, θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε όλα όσα αγαπάμε περισσότερο από όλα – την πατρίδα μας, την ευημερία των οικογενειών μας, των παιδιών μας, όλων των αγαπημένων μας», είπε.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, η αγάπη για την πατρίδα και η φιλοδοξία να την υπερασπιστούμε από τους εχθρούς βασίζονται στην πίστη στην οικογένεια, στη φροντίδα για τα αγαπημένα πρόσωπα, στο σεβασμό και στην υποστήριξη.

Η Ημέρα της Οικογένειας, της Αγάπης και της Πιστότητας γιορτάζεται την Ημέρα των Αγίων του Πέτρου και της Φεβρωνίας, που έζησαν στο Murom τον 13ο αιώνα και τιμούνται ως προστάτες του γάμου και της οικογένειας στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

(πηγή: tass)

ΠΗΓΗ https://www.viadiplomacy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου