Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Διοικητής IAF: «Είμαστε στις παραμονές της ιστορικής χερσαίας επιχείρησης – Ερχόμαστε με όλη τη δύναμή μας» [vid]


Αντίστροφα φαίνεται πως μετρά ο χρόνος για την χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, υπό την κάλυψη της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας (Israeli Air Force – IAF).

Σήμερα, Σάββατο 21.10.2023, ο Διοικητής της IAF, Στρατηγός Τόμερ Μπαρ, φέρεται σύμφωνα με ανοιχτές πηγές πληροφόρησης (OSINT) να απευθύνθηκε στους επιτελείς του, διοικητές Μοιρών και άλλους αξιωματικούς, κάνοντας λόγο για «παραμονές της ιστορικής χερσαίας εισβολής στη Λωρίδα της Γάζας».

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, ο Τόμερ Μπαρ φέρεται να είπε χαρακτηριστικά πως δεν θα ήθελε επ’ ουδενί να αλλάξει την θέση του με εκείνη του εχθρού όταν θα έρθει αντιμέτωπος με μια Ταξιαρχία ή μία Μεραρχία των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF).

Ο Διοικητής της IAF σημείωσε πως η Πολεμική Αεροπορία θα δημιουργήσει μαι προστατευτική εναέρια ομπρέλα πάνω από κάθε μαχητή των IDF.

«Θα έρθουμε με όλη τη δύναμη μας. Κάθε τρομοκράτης θα συναντήσει εμάς πριν συναντήσει τις χερσαίες δυνάμεις», είπε χαρακτηριστικά ο Διοικητής της IAF.

«Οι ομάδες μάχης των Ταξιαρχιών μας είναι αποφασισμένες και δυνατές, όλοι μας είμαστε σύντροφοι στα όπλα που έχουμε εκπαιδευτεί επί χρόνια για ακριβώς αυτή την στιγμή», είπε ακόμη ο Μπαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου