Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Τις σκηνές στο Ισραήλ θα τις βιώσει και η εν υπνώσει Ευρώπη


“Το να παρακολουθείς τι έρχεται και να φοβάσαι να το αποτρέψεις στο όνομα μιας πολιτικής ορθότητας είναι παντελώς ανεύθυνο για κάποιον που συμμετέχει στην πολιτική ζωή. Σε μια τέτοια κατάσταση βρισκόμαστε πλέον με τον πιο εμφατικό τρόπο. Η ΕΕ παρακολουθεί στο Ισραήλ να εκτυλίσσονται σκηνές, τις οποίες θα βιώσει στην Ευρώπη και να φοβάται να αναφερθεί στον εν γένει ισλαμικό κίνδυνο για να μην χαρακτηριστούμε ισλαμόφοβοι ή ρατσιστές”, αναφέρει σε άρθρο του ο βουλευτής και πρώην υπουργός Θάνος Πλεύρης.

ΠΗΓΗ LIBERAL.GR

“Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο παρακολουθεί η Δύση στις χώρες της να δρουν ομάδες κατευθυνόμενες από τρομοκρατικές ομάδες του Ισλάμ, να έρχονται παράνομα μετανάστες με καμία διάθεση ένταξης, παρά μόνο επιβολής του τρόπου ζωής τους στη δύση και συζητάμε για άσυλο σε ανθρώπους που πανηγυρίζουν για τα εγκλήματα βιασμών, σφαγών και αρπαγών αμάχων από τη Χαμάς. Τα πράγματα πρέπει να τα πούμε όπως ακριβώς είναι. Η ισλαμική τρομοκρατία έχει κηρύξει τον πόλεμο στη δύση και σε αυτόν τον πόλεμο δεν υπάρχει ουδετερότητα. Εάν θέλουμε να διατηρήσουμε τον τρόπο ζωής μας, τις αρχές και τις αξίες που έχουν μπολιάσει το δυτικό πολιτισμό σε αυτόν τον πόλεμο δεν μπορούμε να παρακολουθούμε.

“Αντίστοιχα οι πληθυσμοί που ασπάζονται το Ισλάμ οφείλουν να τοποθετηθούν και η τοποθέτηση δεν μπορεί να είναι άλλη από την αποκήρυξη κάθε τρομοκρατικής ενέργειας, αλλιώς συμμετέχουν και αυτοί στην τρομοκρατία. Η τρομοκρατία του Ισλάμ πρέπει να επηρεάζει αντίστοιχα και την πολιτική ασύλου και μετανάστευσης. Πλέον είναι άλλες οι συνθήκες. Δεν μπορούμε να συζητάμε για άσυλο σε πληθυσμούς που προέρχονται από χώρες του σκληροπυρηνικού Ισλάμ που ευνοούν τη δράση τρομοκρατικών ενεργειών γιατί με αυτόν τον τρόπο θέτουμε σε κίνδυνο τους ίδιους μας τους πληθυσμούς.

“Το να λέμε λοιπόν ότι η μεταναστευτική πολιτική συνολικά πρέπει να τροποποιηθεί με γνώμονα την προστασία των αρχών και αξιών της πατρίδας μας, της ΕΕ και συνολικά της Δύσης, δεν είναι κλειστή ξενοφοβική προσέγγιση, αλλά πολιτική επιβίωσης αυτού που με κόπο δομήσαμε. Ο πόλεμος λοιπόν του Ισραήλ φαντάζει ως πόλεμος της δύσης. Αυτό που γίνεται τώρα στο Ισραήλ, είναι εικόνες από το κοντινό μέλλον στην Ευρώπη και δεν έχουμε δικαίωμα να είμαστε απόντες. Συζήτηση και στήριξη αραβικών κρατών που αποκηρύσσουν την ισλαμική τρομοκρατία και επιθυμούν σχέσεις με τη δύση, καμία συζήτηση με την ισλαμική τρομοκρατία και όσους τη στηρίζουν.

“Ο πόλεμος ξεκίνησε και όποιος τον θεωρεί πόλεμο άλλων απλά εθελοτυφλεί. Ο πόλεμος είναι πόλεμος της δύσης και απλά έχουμε να αποφασίσουμε εάν θα συντρίψουμε την ισλαμική τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή ή θα γίνουμε θύματα αυτής στην Ευρώπη”, καταλήγει ο κ. Πλεύρης.

ΠΗΓΗ https://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου