Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Διάκριση για την εταιρία “EODH” στα Diamonds of the Greek Economy


Σε μια Λαμπρή τελετή η Ναυτεμπορική απένειμε στις 14 Δεκεμβρίου τα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας Diamonds of the Greek Economy σε 37 Ελληνικές εταιρείες οι οποίες επέδειξαν το 2023 Υψηλότατες Επιδόσεις, τόσο σε επίπεδο Ανάπτυξης όσο και Επενδύσεων. Μεταξύ αυτών και η EODH, η οποία, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, πιστή στις αρχές και τους στόχους της, συνεχίζει την εικοσάχρονη ανοδική πορεία της στον ευαίσθητο χώρο της Άμυνας και Ασφάλειας στον οποίο απολαμβάνει την διεθνή αναγνώριση, παραμένοντας Αποκλειστικά Εξαγωγική Εταιρία.

Αυτό το έχει πετύχει χάρη στα υψηλής ποιότητας Καινοτόμα Προϊόντα και Τεχνολογίες της, τις Ανταγωνιστικές Τιμές και τους Μικρούς χρόνους Παράδοσης. Η Εταιρία παρά τις συνεχείς επιτυχίες δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και θέτει συνεχώς νέους υψηλούς στόχους οι οποίοι φιλοδοξούν να αλλάξουν το άνυδρο μέχρι τώρα τοπίο στην Αμυντική Βιομηχανία και ειδικότερα στο Τομέα Χερσαίων Συστημάτων. Νέα Παραγωγική Μονάδα 5.000 τ.μ. Τεχνολογική και Παραγωγική ενσωμάτωση Τεχνητής Νοημοσύνης στα προϊόντα της, Νέα Γενιά Προσωπικού με Πολυεπίπεδη εξειδίκευση, Πράσινη Ανάπτυξη με κοινωνική ευαισθησία και συνέχιση με Νέες Συνεργασίες σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Εξειδικευμένους Φορείς, Προμηθευτές και Κατασκευαστές, τροχιοδρομούν την μετάβαση της EODH στην (AI) Εποχή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Σταϊκούρα, Προέδρων, Θεσμικών Φορέων, και πλειάδα Επιχειρηματιών και Ανώτατων Στελεχών της Ελληνικής Αγοράς. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της EODH κ. Ανδρέας Μιτσής, ο οποίος ευχαρίστησε τους Διοργανωτές για την τιμή και αφιέρωσε την διάκριση στην ομάδα της EODH, στους Συνεργάτες και στους Κορυφαίους Παράγοντες της Ευρωπαϊκής Αμυντικής Βιομηχανίας που εμπιστεύονται την EODH για 20 και πλέον χρόνια.

Στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε και στο πόσο δύσκολο είναι για μια Ελληνική Εταιρία του Τομέα της Άμυνας να καταξιωθεί στο χώρο και να πετύχει την διεθνή αναγνώριση χρησιμοποιώντας εύστοχα το ρητό που αποδίδεται στον Γκάντι: «Πρώτα θα σε αγνοήσουν, μετά θα γελάσουν με σένα, μετά θα σε πολεμήσουν, και τότε κέρδισες»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου