Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΓΕΑ: Επαφές με ΕΑΒ για UAV, με HENSOLDT για C-UAV, με RAFAEL για SPYDER


Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας «ΕΑΒ Α.Ε», κ. Αλέξανδρου Διακόπουλου (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος), κ. Δημήτριου Σκαλαίου (Εντεταλμένος Σύμβουλος Chief Restructuring Officer), κ. Νικόλαου Κόκλα (Διευθυντής Ε&Α) και κ. Κυριάκου Ενωτιάδη (Τομεάρχης Ηλεκτρονικών), με αρμόδιους επιτελείς της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του ΥΠΕΘΑ, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Στρατού, του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και του ΓΕΑ. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση εκ μέρους της εταιρείας, των ερευνητικών – αναπτυξιακών προγραμμάτων UAV και συστημάτων παρακολούθησης, που υλοποιεί/συμμετέχει.

Επίσης, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) συνάντηση των εκπροσώπων της εταιρείας «HENSOLDT», κ. Gerardo Gomez Noval (Head of BD South of Europe), κ. Willem Johannes Van Den Berg (Engineer) και κ. Ioannis Daniil (Sales Director), με αρμόδιους επιτελείς του ΓΕΑ. Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση εκ μέρους της εταιρείας, των λύσεων που προσφέρει στην αντιμετώπιση UAV.

Τέλος, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) συνάντηση του εκπροσώπου της εταιρείας «RAFAEL», κ. Μicha Ron (Corporate Regional Director) με αρμόδιους επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του ΓΕΑ. Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση εκ μέρους της εταιρείας, των δυνατοτήτων του Air Defense System (ADS) «SPYDER», που κατασκευάζει.

ΠΗΓΗ https://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου