Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Γερμανική μαχαιριά στην Κύπρο, φιλί ζωής στο ψευδοκράτος

Γερμανική μαχαιριά στην Κύπρο… Πέντε ημέρες μετά τη… θύελλα παρεμβαίνει η TUI δίνοντας άλλη διάσταση στην είδηση περί διακοπής των ημερήσιων εκδρομών στα κατεχόμενα κατόπιν συμφωνίας με την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΜΑΥΡΟΥ
ΠΗΓΗ omegalive.com.cy

Χωρίς επί της ουσίας να επιβεβαιώνει τη διακοπή των πακέτων, ο γερμανικός τουριστικός κολοσσός απορρίπτει τα περί σύναψης συμφωνίας με τη Δημοκρατία. Καθόσον αφορά το επίμαχο για το κατοχικό καθεστώς e-mail και την αναφορά για υπό κατοχή βόρειο τμήμα, η TUI, σε δήλωσή της στην εφημερίδα Cyprus Mail, αποδέχεται μεν την αυθεντικότητά του, το αποδίδει ωστόσο σε αυτόβουλη ενέργεια επιτόπιου προσωπικού, κάτι που όπως ξεκαθαρίζει δεν αντικατοπτρίζει τη θέση της εταιρείας επί του θέματος.

«Οι αναφορές ενός τοπικού υπαλλήλου σχετικά με την προσφορά εκδρομών στη βόρεια Κύπρο, οι οποίες δημοσιεύτηκαν σε μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες, δεν αντικατοπτρίζουν τη θέση της Tui Cyprus σε περιεχόμενο και μορφή. Ως μια πραγματικά παγκόσμια εταιρεία, η Tui υποστηρίζει πάντα τις ανταλλαγές και τη συνεργασία ως βάση για την αμοιβαία κατανόηση και την ειρηνική συνύπαρξη», αναφέρεται στο δημοσίευμα της Cyprus Mail.

Σύμφωνα με την TUI, η εταιρεία προέβη σε παραστάσεις προς την υπεύθυνο της επιχειρησιακής ομάδας στην Κύπρο προκειμένου να μην προβαίνει, κατά την έκφρασή της, σε μη εγκεκριμένες δηλώσεις που διαστρεβλώνουν τη θέση της εταιρείας, προσθέτοντας ότι πληθώρα πακέτα εκδρομών που περιλαμβάνουν τη «βόρεια Κύπρο» προσφέρονται σε όποιον επιθυμεί να το πράξει. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ https://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου